Östersund

Kom till Östersund i fredags vid 21 och Bella vaknade i bilen så hon fck vara vaken med os till 22, funkade fint. Hon sov från Hede till Östersund så den powernappen räckte tydligen för stunden. Sen sov hon till 8.30 på lördag! =) Då var vi på stan med Marie och Lotta hela dagen. Shoppade lite reaprylar och livsnödvändiga saker till Bella så som pyjamasar. Vi köpte storlek 98-104, helt galet. Visst är det rymligt men 86-92 är på gränsen så bättre att kunna ha hela våren. Stora tjejen vår!

Vi hade en mysig lunch på Paus i över två timmar varav Bella sov halva tiden i vagnen utanför, underbart. God macka och thé på bricka i egen thékanna, helt min stil i lunchväg, haha.

Sen gick vi hem och så småningom blev det middag, taco. Vid 20 drog alla mellan 21-26 på fest och bio medans yngst och äldst stannade hemma. Det var vi som gick på bio, som ni förstår. Såg Snabba Cash och jag tyckte verkligen den var bra! Pontus tyckte den var sevärd och ok.

Nu har jag nyss klivit upp, lyxigt värre, och frukosten är framdukat! Sen blir det repris av Robinson och kanske ett besök på Djungelhuset innan middag och hemfärd ikväll.

Sen blir det jobb mån-tors och då kommer mamma, pappa och Isa! Så himla kul! Bara massa roligt och nytt att se fram emot nu! =) Även om det är lite nervöst och pirrigt. Stora saker; pengar, bebisar...Haha, men kul är det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback