Yeah!

Ïkväll la jag Bella enligt nya regimen och det gick bra, även om det tog mer tid än önskvärt, dryga halvtimmen. Men hon reste sig inte, gnällde inte eller gjorde överhuvudtaget något annat än drack välling, la sig ner, trixade och fixade lite innan hon hittade positionen och sen somnade hon. Wiiie! Stärkt av självförtroende är jag nu igen, haha. Visst kommer det gå upp och ner men skönt att veta att jag också kan lägga Bella igen.

Imorgon är jag och lilla damen lediga så vi ska nog åka lite snowracer på Funäsberget. Pontus och Bella var där idag och hon hade verkligen gillat det. Överlag så verkar det här med vinter och snö lite roligare nu. Hon hade till och med lekt med hink och spade i en snöhög nästan en halvtimme och nu i eftermiddags då jag kom hem var vi ute på gräsmattan och även det tyckte hon var skoj. Detta trots att snowracern var utom lekhåll. Istället roade vi oss med att gräva upp ett en meters brett spår i snön och så la vi all snö i en hög som sen, då det blir lite mer tösnö, ska bli en snögrotta. Bella grävde hon med med sin barnskyffel, så duktig så. Jag var den som gav upp först då jag frös och var hungrig.

Vi åt supergod middag idag; hemmagjorda älgburgare med guacamole, sallad, rå lök, paprika och potatisklyftor gjorda i ugn med onyttigt mycket salt och olja. Bella skulle äta rester (kyckling och ris) men hamburgarna lockade väldigt så hon åt väl fem skedar av sin mat och kanske 1/3 av min ena burgare. Tur var väl det för vem behöver äta två burgare? Fast Pontus var iofs sugen på att göra tre var...

Nu har vi tittat lite på Idrottsgalan och jag blir alltid så imponerad av SVT! Så proffsigt och folkligt, eloge! Och Peter Settman, bästa värden verkligen. Även om Brolin inte verkar ha uppskattat "skämtet" då Settman inte kom mellan bordet då Brolins stol var så långt ut, haha.

Appråpå SVT, jag lyssnar alltid på P3 då jag åker till jobbet (eller ja iaf till Bruksvallarna för där försvinner mottagningen) och det är också så bra. Lyssnade jämt på P3 förr och jag förstår varför. Visst, vissa humorgrejer är verkligen skruvade men ofta är det bra och musiken tusen gånger mer varierad än typ Rix. En låt som dock går varm nu är Lalehs Bjurö klubb men vad för det, den är ju hur bra som helst!

Jaja, nog svamlat. Ska nog läsa mama nu och sen sova. Skönt!


Kommentarer
Postat av: Maria

Å vad sugen jag blev på älgburgare, det får det nog bli till helgen hos oss!

2010-01-19 @ 13:33:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback