Mer från Östersundstrippen

Ultraljudet var ju anledningen till att vi åkte till Ösd men ska man åka 40 mil så kan man ju passa på att göra något roligt och det gjorde vi verkligen! Vi kom fram strax efter 18 på tisdag så då pratade vi med Claes och Marie, åt lite grönsker och dipp och fräschade upp oss. Ja, vi skulle ju på dejt!

Strax innan 20 sa vi hejdå till Bella som glatt stannade hos farmor och farfar och så gick vi mot Brunkullan där vi bokat bord. Det var verkligen superfint där inne! Gammal stil med massa svart/vita porträtt, mörkt trä och massa ljus. Fast det var tisdag så var det en del folk där vilket ju är bra för stämningen. Till förätt åt jag jordärtskockssoppa med fräska räkor och citronolivolja och Pontus åt gratinerade musslor. Till huvudrätt blev det och entrecote för mig och skaldjurssoppa med thaiinfluenser för Pontus. Någon dessert orkade vi inte utan vi var så nöjda som det var! Jag festade till det med två Carlsberg non alcoholic med, lyxigt! =) ÖVerhuvudtaget så otroligt lyxigt att sitta ensamma på restaurang och bara njuta av varandra och supergod mat och superfin service!

Vi hade faktiskt en vuxenmiddag i måndags med. Vi la Bella vid 19.30 och sen satte vi på babyvakten och gick ner till grannarna och med dom. Vi skulle bjuda så vi hade med oss maten, men då de har en yngre bebis som inte sover lika tungt som Bella så kändes det bättre att vi gick ner och inte tvärtom. Super att det från början är en vanlig villa så både telefonen och babyvakten funkar hur bra som helst! Vi bjöd på tjälknöl av älg och gratäng, supergott! Trevligt var det med, blev kvar till 02! Så efter fyra timmars sömn var det bara att studsa upp och jobba!

Men åter till Ösd! På onsdagen fick jag en efterlängtad sovmorgon, sen åt vi frukost och efter det besiktade Pontus lillbilen, vilket gick utmärkt. Sen gick vi och lekte i badhusparken men det var lite för många barn och lite för mycket is. Men vi var där nästan en timme iaf innan vi gick till stortorget och fikade/gav Bella lunch i ett provisoriskt stort tältcafé som står där för att det är Vinterfestival i Östersund nu. Supermysigt! Sen blev Bella trött så vi bäddade ner henne i vagnen och hon somnade på några minuter. Vi strosade lite på stan men har inte direkt något ekonomiskt utrymme för shopping men det blev några pyjamasar till Bella iaf.

Sen åt vi lunch med Marie på McDonalds och då hade Bella sovit 1,5 timme så hon vaknade lagom till sin första cheeseburgare någonsin! =) Den var mycket god men pommesen var inget att imponeras över tydligen, haha.

Sen gick vi på ultraljud och ja, resten vet ni!

Nu har min "singelmamma på låtsas-period" börjat. Pontus är på väg till Gävle nu, kommer hem söndagkväll, är åker igen måndagkväll till Bryssel, kommer hem fredag och jobbar sedan hela helgen. Blä! Men sen helgen efter det, v 12 alltså, ska vi ju till Åre med Claes och Marie och det ska bli så kul!


 
I badhusparken

   
I tältet på stortorget; snart mat, traktorspaning och två finfina godingar!

 
McDonaldspremiär!

Kommentarer
Postat av: Jannice

Åh! Brunkullan är mysigt! Vi brukar gå dit och käka lunch när jag är uppe och hälsar på enheten i Östersund! Kanske den enda gången jag väljer te på maten istället för kaffet. Sjukt smarrigt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback