Solig superdag!

Äntligen sken solen här i Funäs! Vädret har varit underbart idag, riktigt härlig vårvinter. Så härligt efter köldknäppar/regn som varit hela vintern känns det som...

Pontus började 11 idag och han klev upp med Bella men eftersom jag hade sovit sedan strax efter 21 igår (zzz) så var jag ju pigg och redo att gå upp jag med så strax efter de klivit upp klev även jag upp. För mig är inte själva grejen att få sova det viktiga (för det gör ju jag på kvällen, haha) men att få vara ensam utan Bella någon timme utan att jobba, det är det som är skönt. Låter hemskt men oj vad mammig hon är då och då. Får inte röra mig och så fort hon ska röra sig ska jag med. Ge mig lite lebensraum liksom! Men om jag då får sina timmar själv här och där då går det bra! =)

Strax efter Pontus åkte till jobbet blev Bella trött så jag packade ner henne i vagnen, drog på mig solbrillorna och gick ut. Åh va härligt det var! Gick en rätt kort promenad sen satte jag mig på en bänk i solen och bara njöt! Var 12 plus där mot väggen och jag slumrade lite lätt, ni vet så där som man kan göra på sommaren då man jäser i en solstol? Dryga timmen fick jag sitta där och njuta för fullt innan hjärtat vaknade och vi gick hem och gjorde mellis.

Då vi hade ätit var vädret fortfarande lika ljuvligt så vi tog bilen (skulle direkt till Hanna och grabbarna sen) till Risnäset och där lekte vi och hade superkul i 1,5 timme. Så kul att Bella var så glad och nöjd fast det bara var vi och att vi ju var ute. Även om det går bättre och bättre (får ju massa träning i och med dagis) så är det ju inte alltid lätt att vara så liten och ha så mycket kläder och hitta något att roa sig med. Men i lekparken undersökte hon allt! Gunghästar, gungbräda, gungor, trappen till rutschkanan (huvudattraktionen sket hon helt i) och allt annat. Skaren på snön var lite jobbigt men hon upptäckte rätt snart att det fanns områden där snön var hårt packad och hon inte gick igenom. Då leksakerna var undersökta gick vi ner mot sjön (isen) och stannade bakom en "sjöbod" och lekte. Haha, ja, vi var där superlänge! Helt i lä och med solen rakt emot oss, underbart. Då det var det läget så hade snön smält rejält där och vi hittade grönt gräs under en bänk. Grönt gräs!! Sen fanns det massa stenar att gräva fram och lägga på bänken och sen putta ner igen och så gjorde jag snöbollar som hon mycket effektivt smulade sönder. Galet skoj tydligen!

Efter leksessionen åkte vi som sagt till Hanna och grabbarna på middag, igen. Alltid lika roligt! Hanna gjorde jättegod hemmagjord pizza som vi alla njöt av och sen blev det kaffe, vindruvor och lek. Strax innan 19 åkte jag hem med en nöjd och trött dotter som sov gott 45 min senare.

Det enda som gjort denna dag bättre hade såklart varit om Pontus varit med men han har jobbat. Men nästa helg då ska det mysas till tusen i Åre! Hoppas vädergudarna är med oss då med!

Nu ska jag krama ur det sista av helgen!


   
   
   
Tyckte alla bilder var så fina så jag ville inte sortera bort något, varsågoda!

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Förstår att du inte ville sortera bort ngn bild - alla var jättefina :). Härligt de tlät att sitta där på bänken och slumra till. När du jämförde med att slumra i solen på sommaren fick man precis den känslan!



Ha en fortsatt trevlig vecka!

2010-03-22 @ 21:00:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback