Regn och annat blött

Imorse då vi vaknade spöregnade det ute. Fick gå ut och rädda de minsta krukorna som jag plantrade panséer (!?) i igår så de inte skulle rinna iväg! Är ju inga hål i de krukorna krukorna så vattnet har ingenstans att ta vägen. Hm, nu då vi åker till Sundsvall två veckor över midsommar måste vi nog ha en blomvakt...Får spana in någon lämplig granne!

Efter lite välling, tellietubbies och disk så väckte vi Pontus som hade sovmorgon idag (varannan dag på helgen) och så åt vi en rejäl frukost med ägg och fil och sånt. Sen bestämde vi oss för att åka och bada. Eller alltså jag berättade att jag redan bestämt det, haha. Pontus var iaf på så vi klädde oss och packade väskor och for mot Huddinge. Hade läst i världens bästa bok,
08 för 0-8 år, att de hade en fin plaskdamm så vi tänkte vi skulle testa. Rätt nära från oss med.

Boken hade rätt! Badet var fint och fräscht och plaskdammen var jättegullig med djungeltema. Massa djur som sprutade vatten och blinkade med färgade lampor. Det var premiär för Bella i plaskdamm och typ tredje gången någonsin i pool överhuvudtaget så först försökte hon gå vattnet men sen insåg hon att det fanns golv under! Det tyckte hon var roligt. Tryggt och spännande. Pontus åkte en stor vattenrutchkana med henne också några gånger och själva kanan var rolig men att behöva landa i kallt vatten var sådär.

Efter en stund gick vi till mellanpoolen och satte på henne de nyinköpta armpuffarna men något säger mig att de kommer användas begränsat i sommar. Hon litade inte alls på dom och ville gärna vara i våra famnar. Åkte dock en rutchkana själv och det var rätt skoj. Huvudsaken att hon gillade plaskdammen iaf, det är väl det enda man kan "kräva" i hennes ålder tycker jag? Tror hon kommer sitta vid vattenbrynet och gräva om vi badar i sjö eller hav i sommar och i pool kommer hon nog hålla sig där vattnet når till knäna cirka. Inte som kusin Nora direkt som i Bellas ålder slänge sig från kanten utan att någon ens tog emot! =)

För övrigt så hade vi en kanonkväll igår då Karro och Maria kom förbi spontant vid 17 och blev kvar till 01! =) Vi åt tillsammans och bara umgicks. Grymt trevligt!

Nu håller Pontus på att bygga en sittbänk/förvaring för pant etc ute på "innergården", fast att det regnar.... Blir nog riktigt bra! Ska göra lite nytta jag med. Plocka ur diskmakinen verkar alldeles lagomt ansträngade så här på vilodagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback