Smygtitt

Jag och mamma åkte upp till Skönsmon/Kuben och tittade på huset där lägenheten är. Huset var mysigt med bara två våningar och en ganska stor trädgård med buskar och träd, tycke t.om att jag såg en syrénbuske! Utifrån gillade jag verkligen vad jag såg så nu hoppas jag innerligt att lägenheten är lika fin inuti! Att kalla området Skönsmon är väl kanske lite väl generöst ala Fastighetesägare, det är långt upp, vid ICA Kubiken, så jag skulle snarare säga att det är på Kuben men men, lite motion har väl ingen dött av? Dessutom har vi ju bil och bussen går ju alldeles utanför på Fridhemsgatan så yes, om lägenheten är fin så slår jag till! Då blir det shopping med mamma, iiihh!! Matbord och stolar, kanske den kitchiga "kristallkronan" från Indiska och lite annat smått och gott som till exempel tulpanvas och tulpaner som mamma verkar tycka är det absolut viktigaste i en lägenhet, iaf den här årstiden, haha. Lägenheten blev renoverad för bara ett år sedan men är det helt crazy färger så ska vi måla om i matrummet och vardagsrummet, det känns som de viktigaste rummen. VILL NU!! =) Var ju ute igår och som vanligt var förfesten jättekul men krogen värdelöst. Då vi har egen lägenhet ska jag bara roa mig med middagsbjudningar istället. Kläder: Myspys ala småseg pga utgång igår Humör: Förväntansfull TV: One tree hill

Räkmacka!

- Ja, känns som om jag har bra flyt nu! Förutom jobbet så har vi faktiskt en lägenhet på gång, eller iaf så på gång som vi aldrig förr varit. Jag ringde på en annons om en 2:a i Skönsmon idag och jag ska titta på den på måndag. Tack vare lite kontakter så blir den vår om vi vill ha den! Hoppas hoppas hoppas att den är fin! I så fall kan vi flytta in redan i februari! =) Eftersom Pontus är i Umeå så ska jag ensam titta på den och det blir också jag som bestämmer om den är nåt att ha. Pappa ska följa med som moraliskt stöd och bollplank, skönt. - Att det känns som att allt snart löser sig har jag, mamma och pappa firat idag med oxfilé och vin, mumma! Pappa fyller dessutom år idag men han ska vi fira imorgon allihopa med smörgåstårta och grejer...Blir nog kul. - Imorgon ska jag ut! Har inte varit ute sedan fredagen innan jul så det är på tiden. Känner mig nästan lite nervös, haha. Jag har iaf planerat var jag ska ha på mig: Svart kortärmad bommullsklänning med stora plastknappar och fickor fram, svarta tajts och svarta, slimmade Nikesneakers med lite högre skaft och silvrig svoosh (svoosch, svoch?) Ja ni vet, loggan =)Problemet är ju att jag inte kan ha körkort och visakort nånstans....Hm, kanske får bli en stadstur i jakt på väska istället för träning imorgon? Har för övrigt börjat träna regelbundet igen! Jobbigt dock att behöva tvätta håret först på morgonen och sen innan krogen....För håret "håller inte" hela dagen, nej vill känna mig helt nystylad innan utgång. Jaja, värre problem än så finns ju här i världen =) - Eftersom mamma och pappas dator inte fattar mellanslag har jag försökt med - för att bringa någon ordning i styckeindelningen....Undra om det blir något mer lättläst? Mest lättläst blir det ju om jag håller det kort förstås så är väl dags att avsluta nu då...Bara en sak till! Idag då jag klippte mig (blev superbra) så färgade jag för första gången bryn- och ögonfransar. Blev kanonbra även om det syns väldigt lite på fransarna men det är för att jag har så få och tunna...Brynen blev asbra så nästa gång ska jag våga be dem ta liiite mörkare. Kläder: Jobbkläder dag (piké, svarta byxor + förkläde).Myskläder kväll. Humör: Oförskämt gott! TV: Let's Dance - heja Tobbe!

Förlängt!!

Yes, jag får vara kvar minst till 31/7 på kaféet! 75 % (plus lite helger) och 16000 i månaden. Är helnöjd!
Så vad händer nu då? Jodå, lägenhetsjakt. Börjar bli så less, kan det inte bara dyka upp en vindsvåning på Södermalm på 70 kvadrat och med öppen spis för 5000 i månaden? Haha, närå men man vill ju inte ta vad som helst...Spanar och håller tummarna!


I helgen har vi varit för sista gången (?) i JKPG. Åkte i fredagsmorse och packade och städade ur hela lägenheten i går och åkte hem i natt. Var hemma 6:30...Jobbigt men nu är det över! Tills vi ska flytta in alla saker i en ny lägenhet vill säga, haha.

Från och med imorgon jobbar jag vanliga tider igen, fab! Har ju jobbat 8-22 och det är liite tufft =) Så nu är det vardag med träning och annat som gäller, sweet!

117692-74
Flyttfrulle!


117692-73
Världens finaste kille

Jag lever!

...Men det är knappt! Jag har jobbat som en tok de senaste dagarna. Tisdag-fredag jobbade jag 8-21:30 varje dag och övriga dagar de här två veckorna har varit "vanliga jobbtider". Hua, som fd student är man ju inte alls van det här! =)Men det går jättebra på jobbet med allt och folk verkar gilla fiket så jag ber till Gud (hm, ja vore ju kanske passande med tanke på arbetsgivaren) att jag får fortsätta efter den 31 januari. Det är allt jag vill nu: att få fortsätta jobbet så att vi kan skaffa en lägenhet och flytta våra prylar dit så jag får känna att jag har ett eget liv och våra egna prylar. Det har ju iaf ordnat sig för Pontus med boende i Umeå. Den 22 januari flyttar han till ett 14 kvadrat stort rum i källaren hos en penisonerad rektor. Haha, inte så hävt men det är superbra hyra (1500kr) och cykelavstånd till stan och universitetet. Dessutom har Pontus utsett hans mamma till inredare och hon beslutade snabbt att det skulle vara en 50-talskänsla i rummet så hon är i full färd att sy gardiner och kuddar i nåt slags grönblommigt tyg. Hon har en väldigt bra smak så det blir säkert superfint! Vi har sett rummet på bild och det ser fräscht ut med helvita väggar och så där så 1,5 år kan han säkert stå ut. Dock skulle det ju kännas lättare om vi hade en lägenhet här med, en lite mer "rejäl" sådan. Jag och Baby har inte sett varandra på en vecka nu. Han är i JKPG och inte förrän på fredag åker jag ner med mamma och pappa för att flytta ur lägenheten där. Sen åker Pontus som sagt till Umeå direkt på måndagen och då ses vi inte förrän två veckor igen...Och sen ska han till London med facket och då blir det två veckor emellan igen. Suck. Jaja, vi vet vad vi ger oss in på men man får säga att det suger ändå! En fast forward-knapp skulle sitta fint nu, spola minst 1,5 år framåt... Jag var ju på intervju hos Sweet Williams (reklambyrå) i tisdags. Kändes bra så vi får se. De hade tagit in elva st till intervju och max tre av dessa ska få komma tillbaka på en andra intervju. Åh, jag vill ha ett jobb! Helst det men vilket som helst som kan betala en hyra! Mycket tjat om egen lägenhet nu men det är inte så kul att ha flyttat hemifrån en gång och sedan flytta hem igen... Kläder: Myspys (långpromenad och softing i soffan) Humör: Söndagsseg, and I'm worth it! =) TV: One Tree Hill (säsongspremiär!) + Hades(miniserie 4:an)