Middag på O'learys

Japp, men inte förrän 20.00. Har nyss kommit hem men har iaf hunnit diska...har även tittat på högen med nytvättad tvätt men nej, det får bli efter midsommar =)

Jag och bejbi ska äta med Lotta o Alex, en dubbeldate kan man säga! Haha, skoj med lillLotta, som ju inte är så liten längre. Inte liten alls faktiskt. All fyra fick presentkort på Olearys i våra påskägg och det är för dessa vi ska käka ikväll. 

Imorgon direkt efter jobbet (vi stänger 14.00, jippie!) åker jag och Bejbi upp till torpet. Vi får hela torsdagkväll och natt för oss själva, sweet! ÄLSKAR som ni vet att vara i torpet så vi blir där ända till söndag. På fredag kommer Claes o Marie och på lördag kommer Lotta o Alex. Det blir mat, dryck, slapp, kanske lite bad på playan i Viksjö och ridning! Det är en årlig tradition att rida islandshästar midsommarhelgen, och så även detta år. Så kul!!


Nu ska jag ringa bror Bia för att kolla om han ev kan ta en titt på vår tuta i bilen som inte vill låta, inte bra för en tuta =)


Trevlig midsommar!


Lista

Vad heter du? LINA Kristin Lindström

Var bor du? Sundsvall, Kuben

Trivs du där?
 Ja, trodde aldrig jag skulle hamna här men bor i en superfin 2,5 nu!

Brukar du läsa horoskop? Ja, i Metro varje dag. Men givetvis tror jag inte på det!

Festar du mycket?
 Jättesällan, typ 1 g/mån

Sprit, cider, vin eller öl?
Öl eller rött vin till mat

Brukar du bli för full?  Händer väl ibland

Äger du ett busskort? Nej, cyklar, åker moppe eller bil.

Vad åt du till frukost?
 Ciabatta med ost och skinka, the

Har du haft sex idag? Nope, men ska ha

Nästa mål i ditt liv? Skaffa fast tjänst + familj (utöver minifamiljen som jag o baby är nu! 

Hur svarar du i mobilen?
Hej det är Lina

Antal timmar sömn inatt?
 6 timmar, brukar vara nellan 6-9

Sov du ensam?
 Nej, baby vid min sida

Din hobby?
 TV, familjen, Pontus =)

Vad är det för veckodag: Måndag

Vad åt du senast?
 Hemgjorda (!) potatisbullar, bacon, sylt 

Vem fick du sms av senast? Syorebror Marcus

Vem ringde dig senast? Pontus

Godaste ölen du druckit?
 Hm, är en sucker för "smaklös" öl typ Sol, Cornona eller Bud.

Vilka hårfärger har du haft?
 Blond, ljusbrun, mörkbrun, mellanblond med slingor, svart, rött.....

Vad såg du senast på TV?
"Made" på MTV

Vad läser du för bok just nu?
Nyss läst ut "svek" av Karin Alvtegen, ska börja med Läckbergs Tyskungen - älsar Camilla Läckberg!!

Längd? 167

Skostorlek?
40

Hårfärg? Massa ljusa slingor

Önskar du att du bodde någon annanstans?
Nej

Vilken parfym använder du?
Britneys båda, DKNY, Kenzo flower, Miracle

Vilka skor använder du?
Ballerina och flipflops just nu

Dagens klädsel?
Softa ljusa större jeans, svart linne, grå cardigan



Nu ska jag jogga med Baby (ska bara väcka honom först....) och brorsan. Wish us look! Har inte joggat på två veckor pga skavsåren....


Lördag i Matfors

Igår var vi och hjälpte mormor och morfar att flytta. Det var jobbigt för dem att lämna huset de bott 43 år i, speciellt för mormor men de inser ju att det bara är så, det blir nog bättre om ett tag. Lägenheten är iaf superfin med stor kök och stort vardagsrum och fin balkong! Inatt sov de där för 1:a gången, hoppas det gick bra. Vet inte riktigt när Bia och Sara får tillgång till huset men det måste ju vara snart. Det kommer bli superfint då de får gå loss på huset och göra det lite ungdomligare!!

Efter vi flyttat typ sju timmar gick vi och åt på Dinos. Iklädd 3/4-jeans, vitt linne och mammas rosa foppatofflor smälte jag in perfekt, haha! Närå, skämt åsido. Dinos är superbra, kanongod mat! Jag åt "Medelhavsspecial" med grillad oxfilé, aburgine, paprika och halomni med ayvarsås, yummie! Sen åkte vi hem och satt ute i trädgården fram till 23, trots att gasolen är slut. Kallt var det men är det sommar så är det! =) Pappa och Bia gav upp vid 22 men jag, mamma och Sara satt kvar. Vi pratade om hur det var då mamma och pappa väntade Marcus och så, jätteroligt att lyssna på! Herregud, mamma fyllde ju 20 åtta dagar innan Marcus föddes! En inkomst, ingen lägenhet förrän hon var i 5:e månaden, inga möbler.... De har gjort det bra, mamma och pappa =)

Nu ska jag snart väcka Ponus som inatt kom hem från fiskesemestern....Ikväll blir det harr till middag, mums!

Är det obligatoriskt...

...att åka på långa "jag är så less på stan så jag drar till ett varmt land för att supa/röja/hitta mig själv -resor" om man är mellan 20-25? Har just msn:at med en vän och läst en annan väns blogg och de vill verkligen detta, en gör det och en vill. Har fler kompisar som gör samma sak. Det är jag som är undantaget, för det är stört onormalt att trivas i Sundsvall, gå ut typ en gång i månaden, mysa i soffan med bejbi, jobba där man trivs, äta middagar med föräldrar/svärföräldrar, längta efter att bilda familj, skriva veckomatlistor och köpa dansk fläskfilé på extrapris.

I'm a freak.

Helkväll på Slutgatan

Åkte hem till mamma och pappa efter jobbet och åt pannkaka med jordgubbar - vardagslyx! =) Sen bakade mamma supergoda vaniljbullar som vi drack mjölk till, yummie. Men nu MÅSTE skavsåret läka så jag kan börja jogga igen!

I helgen är jag solo för tredje helgen på raken. Det gör mig inte så mycket även om det givetvis är roligare då Bejbi är hemma. Han är på fiskesemester med sin pappa i fjällen. Haha, det snöade i Hede och på andra ställen idag, hoppas de inte fryser ihjäl stackarna.

Nu ska jag multitaska: se på She's all that och diska samtidigt. Tur man är kvinna! ;0)


Världens bästa Bejbi...

...har klätt om världens finaste fotölj! Pontus fick denna fotölj av möberlfirman vi köpte matsalsmöbeln ifrån. Fotöljen var slängd i en skrothög och helt genomsur av regn och snö. Men nu har den stått på tork i källaren i tre månader och idag fick den se dagens ljus i ny skrud! Pontus har t om valt tyget själv, jag är så imponerad och glad!! Det ska bli en liten läshörna i sovrummet med fotöljen som bas. Nu ska vi införskaffa en läslampa och sätta upp vårt tidningsställ. Vill ha en grön "touchlampa" som mamma och pappa har, men de är snordyra. Finns säkert nåt grönt och fint på IKEA!

image239

Helgen i bilder


Fisketävling vid ån

Isa med sår på kinden efter fall från trappen

Sebbe, Maria, Pontus på Stadshuset

Stina och Chrilla, Stadshuset


Bejbi och jag, Stadshuset

Maria o Maria, Stadshuset (mariastorbacka.blogg.se)

Maria bits, Stadshuset

Maria kan inte vara seriös, Stadshuset
image238
Bejbi och jag på Sporthallen. Vilket underbart ställe, bad mitt i stan! Sundsvalls kommun: lägg aldig ner badet!!


Morgontrött och pollensjuk

Dock inte så farligt av nåt....Har sovit dåligt och ögonen kliar lite och jag är svullen men det är lungt. Brukar ju känna av pollenallergin vid midsommar men pga värmen har alla midsommarblomster kommit nu redan.

Helgen var fantastiskt från fre-sön med restaurangbesök, lite utgång, familjemiddagar och sol och bad. Helt i min stil! =) Kommer lite bilder ikväll kanske. Tänkte göra det igår men jag var på "After Work" med jobbet, hur kul som helst! Snacks och snack och minigolf, det var inte igår!

Nu måste jag duscha och klä på mig!


Älskar fredagar!!

Speciellt då man får gå ut och äta med mamma och pappa. Japp, precis som förra fredagen är jag ensam hemma så mor och far barmhärtigade sig över mig och tog med mig ut på middag, haha. Den här gången gick turen till Alnö och Vindhem. Kanonfin restaurang med fin uteplats, jättegod mat och rolig personal! Rolig för servitrisen satte sig ner vid bordet då hon tog vår beställning, haha. Ovanligt men kul! Jag åt INTE kött (!) utan fisksoppa, kändes passande med tanke på miljön....God var den iaf! Förätten och efterrätten var fina de med, ja, kan helt enkelt tipsa om restaurang Vindhem!

Nu sitter jag hemma, har åkt från mamma och pappa två gånger ikväll då jag glömde hemnycklarna 1:a gången- Någon som är förvånad? Nej, trodde väl inte det....Imorgon är det fisketävling vid ån! Jag ska inte fiska men väl vara hang around =) Ska in och jobba typ max en timme vid 13, hjälpa Anki med kassan så slipper hon bekymmra sig över det. Pontus och jag har pratat lite lätt om utgång imoron, Stadshuset har invigning av sin innergård, kan ju va najs!

Grattis till studenten Lotta!

Slutet gott allting gott. Lotta firade studenten så som den borde firas: glad och nöjd! Claes och Marie bjöd in till en superfin sommarbuffé ute i trädgården i bästa tänkbara väder: sol och 25 grader, härligt!



Grattis Pontus och Sverige!

Idag firade vi Pontus 24-årsdag. Eller, han och jag gjorde det ju den 25:e maj (Lisa Miskovsky) och han fyllde ju egentligen år den 3:e juni men idag hade vi kalaset för släktingarna. Tyvärr hände det trista saker med Lotta så varken hon eller Claes och Marie kom....Hoppas det blir bättre tills imorgon då hon tar studenten. Tycker så synd om henne!

Vi andra kunde iaf äta god tårta, min och Pontus allra första som vi gjort själva! Eller, vi hade ju köpt bottnar men ändå....God blev den!

Efter Pontus kalas åkte vi till kusin Victor som fyllde 17 idag. Tårta två gånger idag - bokstavligen taftologi, haha! =)

Imorgon är det först jobb sen studentskiva och sen en dag till jobb. Kanske lite jobb på lördag med, får se om Anki behöver nån hjälp. Vi har ju inte öppet på lördagar längre förrän till hösten men det är en beställning....Om det inte blir jobb blir det fisketävling vid ån, hoppas!!

Tårta!
Fina liljor jag fick av mamma, tack!
Vasen fick jag med =)

I-landsproblem

På grund av skavsåren kan jag inte ha de skorna jag tänkt på Lottas studentskiva....Har planerat det sen en månad tillbaka säkert. Blir så arg!! Och jag kan inte jogga, inte ha mina fina guldballerina eller sköna tygskor med kamoflage. OCh jag har en skittrist garderob. Tur att jag har två fina bikinis iaf.

Ja, nu har jag klagat klart.

2-18 mars 2008

image220image221
Bilder från apollo.se

Bollen är i rullning!

Det verkar verkligen som att tjejerna från MKV-tiden kommer upp hit under Gatufesten, wiiieee! Har pratat med Stina nu ikväll och innan veckan är slut ska resterande pumor kontaktas ;0)

Mindre roligt: Har nasty skavsår på båda hälarna. Kan inte ha skor med någon sorts hälkontakt så idag gick jag till jobbet i Stadiumtofflor, vilket givetvis resulterade i skavsår ovanpå foten...Kan inte jogga heller, skittrist.


Underbar lördag!

Lunch på Svenssons, relaxing i solen på Slutgatan, mjuklass vid Bünskovskatjärnen med andungar som sällskap, middag med jordgubbar och glass till efterrätt utomhus på Slutgatan, filmkväll....

Har alkisnäsa, raggarbränna och ena kinden är brunare än den andra. Haha, sommaren är här!! =)

Orkar inte skriva mer men bild säger mer än 1000 ord, right? =)

Frisyren


Stan

Isa/Sommar


Mysig fredagkväll

Efter jobbet idag så gick jag direkt till frisören och blev kvar där två timmar, men fint blev det! Nu är jag snaggad, blond och nöjd! =) Bilder kommer imorgon, hade tvättat av sminket då jag kom på att jag lovat Elle att lägga upp bild och man vill ju vara fin första gången man visar en ny frisyr. First impression is everything heter det ju!

Efter frirsörbesöket gick jag hem till mamma och pappa. En snabb uppfräschning och ombyte och sen ner på stan för middag. Det blev Stadshusverandan, ett bra val. Menyn är indelad i länder och jag åt huvudrätt från Italien (lamm med risotto) och efterrätt från Spanien (vaniljcreme med hallon). Kul idé med länderna tycker jag! Var första gången jag åt middag där, har bara lunchat förut men det blir säkert fler middagar där. Jag älskar att äta ute, har gjort det enda sen jag var liten. Blir nog inte bara middagar på Stadshuset föressten, de satsar hårt i sommar med både Trappen och Verandan och sommarklubbar av olika slag...och en superfin innergård har de med! Sweet!

Efter middagen gick vi hem till Slutgatan och satt och snackade ute (gasolvärmare=världens bästa uppfinning) med Sara och Bia. De bor där tillfälligt innan de får tillgång till huset. Kändes som sommar, åh idag är det  ju JUNI, fantastiskt!!

Ja, och nu är jag hemma på Kuben....men jag ska tillbaka till Slutgatan om typ 8-9 timmar för frukost och sen ska vi på stan, blir nog en mysig lördag med! Skönt att ha sällskap då Pontus är i STHLM....

God natt!

En lista till Elle

Håll till godo Elle, detta är ju asjobbigt att fylla i så det kan dröja innan det händer igen....


Skulle du kunna tänka dig att delta i en dokussåpa? Nja
Vilken årstid tycker du bäst om? Sommaren. Men det borde alltid vara vinter i fjällen
Brukar du sjunga i duschen? Nej
Vilken sport tycker du är roligast att se på tv? VM av de flesta slag, då blir man allt lite patriotisk!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja....eller, förälskelse iaf, kärlek växer fram
Vad är viktigast för dig? Att mina närmaste mår bra
Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor? Köpa/bygga en fjällstuga utan väg dit, för att berättiga mitt köp av en Hummer H2! =)
Vad är det bästa med julafton? Att alla samlas
Tänker du mycket på ditt utseende? Nej, inte direkt.
Vad får dig att slappna av? Torpet, eller TV
Tänker du ofta på sex? Nej, men ska jobba på det
Är du skyldig någon pengar? Nej, bara CSN
Är du mörkrädd? Inte så farligt.
Vilken färg är snyggast? Svart.
Tycker du matte är svårt? Ja... inte riktigt min grej.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej, men kvalité är viktigt. Köper inte nåt viktigt på typ Gina
Vad skulle du helst vilja vinna i en tävling? Pengar.
När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon? Allt mellan 09-11.30
På vem/vad avreagerar du oftast din ilska? Är verkligen inte arg ofta och i så fall går det över av sig själv.
Har du piercing? Bara i öronen
Bråkar du och dina syskon ofta? Nej, har vi aldrig gjort
Vem är den viktigaste personen i ditt liv? Pontus
Läser du ofta böcker? Ja, nästan jämt
Vad föredrar du för sorts filmer? Coola med bra dialog
Vad slösar du mest pengar på? Fika, kläder, småtjafs
Vill du gifta dig? Ja, men ingen panik
Vill du ha barn? Ja, helts igår ;0)
Vilka tv-program som går just nu har du fastnat för? Desperate housewifes
Vilka länder har du varit i? Grekland, Turkiet, Danmark, Norge, Finland, Frankrike, Thailand, Gran Canaria, England
Vilka husdjur har du haft innan? Hund, tamråtta, fisk, vandrande pinne, hamster
Solar du ofta? Förmodligen för ofta, men typ aldrig i solarium
Är du bra på att laga mat? Hyfsad, men äter hellre än lagar!
Var badar du helst? Sjö
Vad dricker du för alkohol? Helst öl, men även vin och ja, allt går väl i
Vad använder du för droger? Inga
Vilka djur är du mest rädd för? Mycket kryp... men inte så att jag dör...
Vad tycker du om monarkin? Fin tradition som jag gärna ger pengar till
Vilka språk kan du? Svenska, engelska
Har du någon gång skadat dig allvarligt? Nja....krossat armbågsleden
Vilken kändis är hetast? Lindsay Lohan är assnygg men hjärndöd
Gillar du att dansa? Ja... men bara om humöret är rätt
Vad har du för klädstil? Bekvämt och halvmodernt iaf =)
Är du flygrädd? Nej
Vad tycker du om rökförbudet på krogen? Hur fan tänkte vi innan?
Vad dricker du helst när du är törstig? Vatten
Vilken är din favoritglass? Pistage
Tror du på ett liv efter döden? Man kan ju alltid hoppas!
Vilket kaffe sörplar du helst? Svart
Vilket mobilmärke föredrar du? Hm, sony ericsson och walkman är ju en fin kombo
Vill du gå ner i vikt? Ja, men inte tillräckligt för att engagera mig
Vad har du för personlighet? Glad, har alltid en åsikt, generös,yr
Har du varit deprimerad? Nej
Tycker du om sushi? Mer coolt än gott
Tror du på livslång kärlek? JA!!
Vad äter du helst när du ser på film? Smågodis hemma, popcorn på bio
Lever dina föräldrar tillsammans? Ja, hur härligt som helst
Skulle du vilja träna någon typ av kampsport? Nej
Har du tandläkarskräck? Nej
Har du någon gång haft självmordstankar? Nej
Är du en morgon eller kvällsmänniska? Morgon, eller mitt på dagen =)
Vilken hårfärg har du naturellt? Ljusbrunt?
Är du beroende av något? Nej, jo, Pontus kanske. Så som han är beroende av mig.
Hur ofta motionerar du? 3 ggr/veckan typ