TV-tisdag!!

Är just nu i början av det TV-maraton som kommer att utspela sig här ikväll. Vad sägs om denna line up; Vänner (ALLTID kul även om man kan ALLA avsnitt) Ugly Betty, Desperate Housewives (helt enkelt bästa serien ever), Brothers and Sisters. Yeah, tjej-TV eller what?! Allt är dessutom på samma kanal - 5:an såklart, så man behöver inte ens sträcka sig efter dosan, haha!

Men jag har faktiskt sett till att aktiverat mig fram tills nu. Jag har tvättat, dammsugit och joggat. Jag har också satt mina hyacintlökar i boot camp, haha. Har placerat dem på en fönsterbräda ovanför ett element så att de ska växa lite snabbare....Hoppas det funkar, utan att de torkar ut! Medan jag flyttade lökarna arrangerade jag om lite annat med; ljuslyktor, en alv gjord av Chanida, en kandelaber jag fick ärva av mamma idag.... Mm, men just nu är jag nöjd, för idag iaf =)

Jennie 30-årsfest var superkul!! Det var asgod thaimat, gott dricka, rolig blandning av gäster, lagomt många och roliga tävlingar...Skitkul helt enkelt! Vi kom inte hem förrän 03.30. Som Marcus sa igår då jag berättade det; "ni har ju aldrig vett att gå hem". Hihi, kanske inte men vi hade iaf kul hela kvällen! En av prsenterna Jennie fick var en "kompisbok" som några av oss fyllde i framåt småtimmarna. Jag fyllde i och en av frågorna var "Favoritlag?" Och jag svarade "Att det är förbjudet att mörda folk". HAHA! Det kändes helt rätt då men då Jennie läste började hon att asgarva och frågade om jag inte trodde de menade typ sportlag? Jo, självklart!! Ja, där ser man hur sportintresserad man är.....


Nu ska jag försöka bota magvärk med kaviarmacka och o´boy. Sen är det ju snart Despetate och den serien botar den garanterat!!

Ciao!


Mätt!

Nyss hemkommen från mormor och morfar, därav rubriken. Var en trevlig liten tillställning med sill, potatis och ägg till förrätt, fläskfilé och potatigratäng till huvudrätt och ris ala malta med blåbärssoppa till dessert. Och sen kaffe och kaka såklart. Hua! Var på hälsokoll på Feelgood, genom jobbet, för någon dag sen. Jag är precis på gränsen mellan normal och överviktig enligt BMI-listan så det är tur att man inte äter hos mormor jämt! =) MÅSTE skärpa mig med träningen med. Har haft noll lust och ork för det de senaste veckorna. Aja baja!

Köpte byxor på Zizzi igår. Haha, the irony....Iaf, de är baggy och halvkorta, typ till halva vaden. Sånt går jag i hela sommrarna men jag tycker inte riktigt att de passar på vintern. Kan se lite tantigt ut till stövlar tex. Men imorgon ska jag ge det en chans, dock inte med stövlar. Jag ska ha strumbyxor med hålmönster i (matta, lite tjockare), höga Nikesneakers, vit topp och svart skinnjacka. Ja, jag bor i norrland, det är vinter, jag kommer att frysa. Men jag tror det blir rätt avslappnat och coolt faktiskt. Kanske ska sminka mig till och med. Shit, då kommer ju folk inte att se kläderna ändå för de blir så förvånade över sminket så då spelar det ingen roll hur kläderna ser ut =)

Imorgon kommer Bejbi hem! Jag ska hämta honom 18.00 och sen ska vi på Pompei och käka en pizza (haha...)och kanske ta en öl (det här går ju verkligen bra...) med mamma och pappa. Mysigt. Är lite sugen på bio med, American Gangster har ju premiär imorgon...Mmm, ska kolla med babylicious.


På lördag ska vi på 30-årsfest/inflyttningsfest hos Jennie och Rille. Ska bli kul! Jag jobbar på dagen så det kanske blir lite tajt att svira om och så men jag brukar ju inte vara så avancerad direkt, haha.

Nu msn med Jessica.

Ciao!


My baby and I!

image411

Jag och Baby är nyss hemkomna från en fantastist vistelse på Elite Hotell Knaust, här i stan. Det var min julklapp till Pontus; en natt på Knaust med middag på Stadshusverandan. Hihi, sååå kul att bo på hotell i sin egen stad, kändes toklyxigt! Pontus visste inget förrän igår då vi gick på stan och jag plötsligt stannade framför den magnifika entrén på Knaust och sa att "God Jul, baby" typ, haha. Vi checkade in vid 15.30 och tog det lugnt på rummet. Jag badade badkar och Pontus softade framför TV:n. Självklart lyckades jag dra sönder gummiproppen i badkaret, den gick sönder då jag drog i kedjan. Jag fick inte loss den så Pontus fick krypa ner på alla fyra och med hjälp av en nyckel fick han bort proppen, haha. Sen gjorde vi oss i ordning och gick ner till baren och beställde en Dry Martini som vi drack i loungen, lugnt och skönt. Men, Dry Martini är asccolt men fy va starkt det är! Jag såg säkert väldigt sofistikerad ut då jag satt där med glaset i handen, men jag undrar om jag verkligen lyckades hålla masken då jag drack.

Då vi kom till Stadshusverandan var det bara vi där och så var det nästan hela kvällen, det kom ett sällskap då vi nästan var färdiga. Men det gjorde absolut inget att vi var ensamma! Servicen var super och maten....åh, maten! Att dö för! Till förrätt åt jag kantarellsoppa på cognacsgrund och Pontus åt kallrökt lax med hjortron. Till huvudrätt åt jag chateau briand med en supergod kantarellcreme och Pontus åt renfilé med vinbärssås. Till efterrätt åt vi samma faktiskt; hjortronmousse med kokos- och mandelkrisp. Självklart blev det öl, vin och kaffe också. Åh, jag ÄLSKAR god mat och då man kombinerar en utsökt måltid med fantastiskt sällskap, vacker miljö och excellent service....Ja, det blir helt enkelt inte bättre än så!

Vi var på Stadshusverandan i bra precis tre timmar (en per rätt = kanontempo) och efter det gick vi till Bishop Arms och drack två öl i baren. Hur mysigt som helst! Då vi skulle gå hem till rummet så blev vi oväntat sugna på något så vi letade upp ett korvstånd. Där fanns bara grillkorv och det ville jag inte ha så det blev en liten kebab i bröd på Kebab City. Haha, totalt onödigt men gott var det! Jag åt dock inget bröd, om det nu är någon sorts ursäkt =) Väl hemma på rummet sov vi gott hela natten tills klockan ringde. Ja, vi hade fått tips av tjejen i receptionen att äta frukost ganska tidigt då de var fullbelagda och folk gärna äter frukost på helgerna. Tack för tipset! Då vi kom ner kring 8.30 var det redan mycket folk men vi fick ett eget bord och vi åt i lugn och ro av det mesta, såklart. Pontus riktade in sig på engelsk frukost medan jag satsade på kontinental frukost med bröd, marmelad, thé, frukt...Sen avslutade vi med kaffe och bulle.

Pontus blev jätteglad för julklappen och jag med! En kanonhelg!


Tjejkväll

Ikväll har tjejerna från jobbet varit här hos mig. Vi åt massa god mat; thaipaj, broccoli- och ädelostpaj, sallad med feta, oliver, vindruvor m.m, cous cous, baguette, kex, ost, rosévin, kaffe och praliner. Yummie! Det var väldigt trevligt att umgås lite utanför jobbet, blir säkert fler gånger! Längtar verkligen tills vi ska åka på julbord, alltså HELA Kyrkans Hus. Vi ska till Torpshammars herrgård, säkert mysigt!

Natti natti!
Hm, jag hade tid och ork att blogga men inte diska, tsss;0)


Viveca och Ellinor


Chefen, som hon inte vill bli kallad, och jag
(Anki heter hon - världens roligaste chef!)


Jag och snygg-Elle


Skön helg!

Söndag igen. Jag vet att jag är tjatig men veckorna verkligen flyger förbi nu! Idag är det redan 4:e november, sjukt! Fyra månader kvar till Thailand, härligt!

I torsdags kom Bejbi hem efter två veckor i bland annat Umeå, Stockholm och Vänersborg. Haha, han måste ha rest hur många mil som helst de senaste åren, stackarn. Har varit så skönt att haft honom hemma i helgen iaf, även om vi inte aft så mycket "egentid". I fredags fyllde Pontus syrra Lotta år så vi var där på middag och fika.

Igår bowlade vi och åt lunch på nya O´learys med mamma och pappa - skitkul! På kvällen var vi bjudna till Emelie och Henke på middag och det var precis lika trevligt som sist. God mat, gott dricka och gott sällskap. Provade även Guitarr Hero men det var inget för mig, haha. Kvällen avslutades dock lite trist då Pontus drabbades av någon sorts magsjuka. Fick jätteont i magen och gick på toa både en och tre gånger innan vi fick skjuts hem av Emelie, tack!

Idag sov vi länge och tog sedan en promenad till mamma och pappa där vi hade vår bil. Åt frukost och drack kaffe innan vi åkte hem. Skön slappardag hitills och så ska det fortsätta hela kvällen! Ska se Sandor/Ida och äta kyckling med ris och sweet chili, mumma! Skönt att äta hemma bara jag och Pontus också.


Måndag imorgon igen då..., men Pontus kommer hem nästa helg med, och ännu nästa, jippie!