Lilla familjen till stora staden!

Vi åker på vårweekend till vår vackra huvudstad den 7-10/5! Pontus ska ner och vara moderator i en debatt ordnat av Lärarnas Riksförbund på torsdagen så då följer vi med som entourage. Debatten får han dock sköta helt själv men torsdagkväll, fredag, lördag och en snutt av söndag ska vi bara gå runt och njuta av trottoarer, gågator, affärer och uteserveringar! Man har ju sina begränsningar som småbarnsföräldrar så det blir väl inga lyxmiddagar på finkrogar direkt (både ekonomin och risken att störa andra sätter stopp) men något "svenssonställe" med lite stil ska vi nog hitta! =) Åh, hoppas på sol så vi kan sitta på någon uteservering och spana på trendiga stockholmare och äta glass, eller kanske till och med dricka en öl!

Det här var verkligen vad jag behövde nu! Blev ju lite nedstämd då maj skulle bli så lugn och det inte går att utnyttja fjällen som man vill nu; för lite snö för tur- eller slalomåkning men för mycket av detsamma för att kunna vandra. Men nu har vi Stockholm och sen Sundsvall att se fram emot i maj och sen är det nog riktig vår här med!



 
Vi ska bo på Zinkensdamms vandrarhem på Södermalm.
Där har vi bott förut och det är kanonfint!
Bra att spara in på boendet och istället äta gott och kanske shoppa lite.


Fint, som sagt. Hoppas på sol!

Bilder från http://www.zinkensdamm.com/

Kommentarer
Postat av: Anna

Välkomna ner =) Ni kommer bo ett stenkast från mig. Hör av dig om du vill ha tips på saker att se eller restauranger, shopping osv! //Anna


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback