Baj baj blogg.se

Nu är det slutbloggat här. Känns lite sorgligt men jag skriver inte för att spara eller dokumentera utan för att skriva av mig och få feedback =) Så därför lämnas allt här som det är och nytt bloggkapitel tar vid här:

linalindstrom.wordpress.com

Anledningen är som ni förstår att wordpress har en app till iPhonen och det är så jag har möjlighet att blogga nu i detta virrvarr av barn och deras behov, haha. Så jag får alltså smygblogga då Bella gör något själv (ha ha ha...) eller då de sover. På kvällstid ska jag nog försöka undvika dator och iPhone då min och Pontus tid tillsammans krymt plötsligt då Bella numera tar god tid på sig att somna igen. Suck. Jaja, så är det väl med familjelivet ibland! Men som sagt, då kan man kanske låta bli datorn och kanske hålla sin käreste i handen i alla fall. Oj, nu kommer han ner, bäst att sluta! =)


Bambi på hal is

...eller Bella på hal snö! Förra helgen hade ju Mirabelle slalompremiär och vi kan väl konstatera att hon varken har styrkan eller balansen än. Nästa år blir det nog bättre. Men humöret hade hon och hon tog sig både upp och ner med Pontus!

  
Hyrda pjäxor från typ -89, lättare att få i än vinterskorna!
Övertaggad pappa, lugn dotter. Replift, även den från -89 kanske?

   

 
Roligt var det, även om det nog inte kan klassas som att åka slalom.
Lite pluttig då vi åt mellis ute, men bara tills lepamackorna och festisen kom fram!
 

Molly, lite crazy så där :)


...och jag vet, jag bloggar jättelite nu. Trist tycker även jag! Men ja, kan väl erkänna att jag ändå fick lite av en tvåbarnschock; var är tiden liksom? Men har iaf skaffat en iPhone nu så det kanske blir snabbinlägg framöver? Men har blogg.se någon app?


Vinterskoj!

Enligt meterologerna så ska vi ju nu få en mer normal vinter här framöver med slask och plusgrader så vi passar på att njuta av snön medan den finns kvar! Just nu spöregnar det så kanske var tur att vi var ute igår... Då var vi i Lida naturreservat hela dagen nästan och åkte pulka, grillade hamburgare, fikade och åkte snowracer. Vi hade jätteroligt och framför allt Bella och Pontus som njöt av varandras sällskap ute i friska luften. Molly gjrde en kämparinsats som hängde i bärselen eller famnen hela dagen, från 10-14. Hon ömsom sov ömsom spanade lite. Tålmodig bebis!   

  Jul och nyår har passerat och det var roliga helger båda två. Jul med min familj i Sundsvall plus lite hälsapåande av Pontus släkt och nyår (och bonusjulafton) med Pontus föräldrar här hos oss. Både jul och nyår bestod dock av en magsjuk Bella så det var ju inge vidare att ha det i två omgångar så tätt inpå men så är det väl med barn, bara att vänja sig vid att bryta mitt i löjromstoasten för lite torka av spya. Fast det gjorde faktiskt min mamma respektive min svärmor, haha! De gjorde det utan att bli tillfrågade båda två.

  


2011

Bra jul, bra nyår, nytt år! Mer detaljerad rapport kanske kommer. Bortprioriterar datorn nu och satsar helt på TV:n just idag! ;)