Fest

Igår var det middag som blev fest som blev utgång på Stadshuset. Men det var planerat så också, skitkul var det! Vi var nog nästan tjugo pers hos oss, verkligen superkul! Stadshuset var grymt, speciellt de tjugo minuterna som Melodie mc var dj, och spelade sina egna låtar, haha! Mer 90-tal på krogen, tack!
Kvällen avslutades på Kebab City där vi fick den stora äran att se en naken rumpa i kön. Alltid najs (med bajs!)hade jag kunnat skriva men jag är väl inte tolv, eller?! ;0)




Idag var vi på stan och lunchade på Svenssons, åh det är alltid mysigt och gott där! Jag lyckades köpa två tunikor/klänningar med, en grå jättefin med roliga fickor och en fulsnygg lilamönstrad. Efter stan klädde vi granen hos mamma och pappa, den blev verkligen superfin. Lämpligt nog gjorde de julskinkan idag med så vi åt skinkmackor, mums!


Nu ikväll har vi bara softat, sett två filmer och ätit godis. Är så skönt att vara ledig nu fram tills vi ska städa och inventera efter nyår innan vi öppnar den 7:e. Shit, det är verkligen inte långt kvar till Thailand nu, längtar såååå!!


Kommentarer
Postat av: Jennie

Tack för en rolig fest! (Trots att vi kom sent, inkånkandes på pizzor)

Postat av: Fia

GOD JUL på er!! Hoppas att ni får en härlig jul!!

2007-12-23 @ 13:11:42
URL: http://fialiljas.blogg.se
Postat av: Fia

Vi blir kvar här nere i Skåne och firar med svärföräldrarna. Blir s-vall nästa år igen. Å då kanske man kan få lite snö:-) Om man har tur vill säga:-D

2007-12-23 @ 15:07:14
URL: http://fialiljas.blogg.se
Postat av: Elin

Tack för i fredags, det var verkligen supertrevligt! Synd att det fick sluta tidigare för oss men nu har vi åxå lite julledigt at last!! GOD JUL!! kram

2007-12-23 @ 22:59:58
URL: http://goldentexas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback