2:a semesterdagen

Igår började alltså semestern. Min 1:a, bortsett från sommarlov alltså. Men den 1:a på sex år. Och jo tack, det känns bara bra! Lite trist är det ju att Pontus jobbar men man kan ju roa sig själv! Igår och idag är jag hundvakt åt Dessie, brorsans hund. Hon är en femårig Golden och världens bästa hund. Snällast, finast och roligast. Japp, så är det. Vi gick en långpromenad igår förmiddag med bad i Sidsjön, sen la vi oss på gräsmattan hos mamma och pappa och sov. Där låg vi tills Bia, Sara och Isa väckte oss. De var på väg hem till Matfors och skulle dessutom hälsa på mormor och morfar så jag hängde med. Hos mormor och morfar blev det givetvis dagsfärska bullar och kakor med kaffe och saft. Efter det åkte vi till Bia och Sara och gick lös på portalen som satt vid den lilla bron innan ingången. Blev mycket bättre utn den! I alla hast gick vi även lös på räcket, något som i efterhand kanske var lite överilat med tanke på att det kan bli väldigt halt där på vintern....Eftersom jag åkte bil med dem ut så fick jag åka buss hem till stan igen, en rolig upplevelse, haha. Åkte ju väldigt mycket till Matfors i tonåren så det kändes nästan lite nostalgiskt. Jag fick åka gratis med, kände busschauffören lite, sweet!

Igår bjöd Pontus på dejt vid Klipporna på Vindhem, Alnö. Trots 40 graders feber så hade han fixat kyckling och sallad och dukade upp allt på en filt i kvällssolen, tack beji! Bilder kommer senare, kameran är på vift.....

Snart ska jag ner till mamma och pappa igen, där Dessie huserar. Blir väl en liknande dag som gårdagen: sol och promenad. Så ska semestern vara, inga uppstryda planer utan bara slappning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback