En superhelg!

Båtturen med M/S Medvind i fredags var jättekul! Båten är superfin, bra service och bra buffé. Lite synd var det att det spöregnade så man såg inte så mycket. Då vi kom in igen gick vi vidare till Chats. Då hade det slutat regna så vi satte oss på deras innegård en timme eller två, mysigt.

Igår, lördag, var det fest hos Adrian i hans föräldrars hus i Haga. Vilken fest! Adrian hade fixat både mat och dryck (öl och vin) till säkert 30 pers! Jättegoda grillspett med kyckling och grönsaker och goda sallader med pasta och cous cous. Vi var där till strax efter 00.00, då tog vi en taxi till stan. Började med en öl på Svenssons och sen gick vi till Stadhuset, mycket trevligt, precis som sist! Jag och Pontus kände oss starka och vi höll ut till 02.45, wow! Då traskade vi till McDonalds och tog en burgare och vatten (läsk är totalförbjudet nu) innan vi började gå hemåt. Vi var inte hemma förrrän runt 04.00 så vi sov till närmare 11.30 idag. Vi började dagen med en pizza (aj aj, inte bra) och sen såg vi Basic Instinct 2, helt ok. Vi passade på att plantera orkidén från Thailand idag med! Mamma och pappa köpte plantor i glasflaska i vintras från Koh Lanta och nu hade de växt upp så pass att det var dags att plantera dem. Hoppas verkligen de växer tills sig! Alldeles nyss var Karro och Adrian här och åt Pontus goda smulhallonpaj och drack kaffe, mysigt. Sen såg jag och Pontus en till film, Edison. Skum film och en skum stad med skum "poliskår". Ja, konstigt men lagom bakisunderhållning.

Igår innan festen gjorde vi om i badrummet och det blev verkligen hur bra som helst! Nu är det brunt, vitt och zink där inne med en ny hylla med massa ljus och en växt och massa andra fina detaljer som t ex en toasits i trä. Det var Pontus idé och det blev verkligen superfint!

Ciao!




Kommentarer
Postat av: Elleonora

Vad söt du är... / ni är.
Snart syns vi. =)
Kram.

Postat av: Maria

lycka till med orkidéerna!!!

2007-07-30 @ 16:00:36
URL: http://lindstrombarn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback