Redo!

Om tre timmar sticker vi mot fjälls! Hela kvällen igår gick till packning och planering, kul! Det blev Lundhagsryggan för mig tillslut, den är verkligen superbra och dessutom väldigt fin vilket ju aldrig skadar. Nu har vi packat kläder, mat, tält och smågrejer (typ kamera) som ska räcka i tre nätter. Det resulterade i en ryggsäck som väger 14 kilo och en som väger 20 kilo. Ni kanske kan gissa vem som ska bära vilken? =)

image271
image273
image274
image275

Kommentarer
Postat av: Fia

Lundhags har bra grejer! Jag har också en väska därifrån och mitt Vind/vatten ställ är också Lundhags. Hoppas att ni får en härlig tur till fjälls! :-)

Postat av: Eva K

Vilka äventyr - själv tycker jag det räcker med äventyr att åka ospec till Menorca (där ingen av oss har varit) i nästa vecka! Någon gång skall jag nog åka till fjälls...kanske...det låter verkligen himla fint. Tidig höst, kanske, när myggen har gett sig?
Resten av mina totalt tre (3) lediga veckor kommer att ägnas åt att plocka ur "barndomshemmet" som vi äntligen har flyttat ut mamma ur - det hade onekligen varit lite enklare om det var gjort för tio år sedan, medan pappa fanns och de kunnat hjälpa till lite själva...
Så nu känns det verkligen att vi behöver åka bort och ladda batterierna - ja, du läser väl vad som händer f ö på min blogg?

2007-07-12 @ 20:02:17
URL: http://evaihjo.blogspot.com
Postat av: Maria

ha så mysigt!! och ta mycket bilder, själv skulle jag nog storkna efter några kilometer med en sådan rygga;) men vilket äventyr!

2007-07-12 @ 22:28:27
URL: http://lindstrombarn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback