Älskar fredagar!!

Speciellt då man får gå ut och äta med mamma och pappa. Japp, precis som förra fredagen är jag ensam hemma så mor och far barmhärtigade sig över mig och tog med mig ut på middag, haha. Den här gången gick turen till Alnö och Vindhem. Kanonfin restaurang med fin uteplats, jättegod mat och rolig personal! Rolig för servitrisen satte sig ner vid bordet då hon tog vår beställning, haha. Ovanligt men kul! Jag åt INTE kött (!) utan fisksoppa, kändes passande med tanke på miljön....God var den iaf! Förätten och efterrätten var fina de med, ja, kan helt enkelt tipsa om restaurang Vindhem!

Nu sitter jag hemma, har åkt från mamma och pappa två gånger ikväll då jag glömde hemnycklarna 1:a gången- Någon som är förvånad? Nej, trodde väl inte det....Imorgon är det fisketävling vid ån! Jag ska inte fiska men väl vara hang around =) Ska in och jobba typ max en timme vid 13, hjälpa Anki med kassan så slipper hon bekymmra sig över det. Pontus och jag har pratat lite lätt om utgång imoron, Stadshuset har invigning av sin innergård, kan ju va najs!

Kommentarer
Postat av: kAROLINA

hola! kul att du njuter ordentligt av den svenska sommaren med studenter o vindhem o allt. men jag tänkte bara säga att jag ska blogga lite i barca om du vill veta que pasa! jag vet att det är en skitjobbig adress men jag var ju tvungen att försäkra mej om nåt som jag vet att ingen annan har! en gång till. quieronadar.blogg.se
grattis!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback