Rumpträning!

Idag har jag cyklat till jobbet, tränat och cyklat hem! Ja, visst har jag jobbat och så där emellan också =) Hur bra träningsdag som helst iaf, 6 km cykling och ett styrkepass, wiiee! Det känns i rumpan och låren, mycket backar på väg hem ju.

Drack thé och åt hårdbröd alldeles nyss och då kom jag och tänka på min och Pontus JKPG-tid. Då storhandlade vi ju verkligen och då la vi skinka och sånt i platslådor. Det resulterade ju i att man inte såg bäst före-datumet...Då jag skulle ta fram skinka nu så såg jag att den gått ut för en vecka sedan och var på väg att slänga den, men då kom jag att tänka på bejbi och hans principer, haha. Lukta och titta, sen besluta! =) Och mycket riktigt, det var inget som helst fel på skinkan så jag fick mig några goda mackor!

Kommentarer
Postat av: Elleonora

Vad söt ni är med era idéer... Men så sant som det är sagt. det är ju så man ska göra... det har min pappa alltid sagt.

Nu ska man snart såååva.
Kramelikram.

Postat av: elinis

Hejsvej! Det låter mycker förståndigt! F är sjukt fjantig med bäst före datum, som igår tex så öppnade jag en 1½L mjölk som gick ut idag, jag var tvungen att poängtera detta för F för att han skulle våga dricka den idag, dvs att den bara varit öppnad ½ dygn innan bästföre datumet, annars hade han aldrig druckit den. Men det kanske ändå inte har vågat göra! :D haha!
Vi flyttar hem i augusti, nån gång under första veckan förhoppningsvis.

2007-05-07 @ 23:29:28
URL: http://elinis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback