Svart och tuggummirosa

Jag bara måste köpa MARCUS BIRROS bok "Svarta Vykort". Såg (ännu en) intervju med honom på God Morgon Sverige imorse och ja.... fy fan att förlora två barn innan de ens fått födas. Som han själv säger "Jag är en far utan barn". Så svart men så sjukt bra sagt, om man nu kan säga bra....Men en författare vill väl alltid få beröm för sitt språk? Ja man kan nog säga att boken rent språkligt verkar sjukt bra utan att vara okänslig eller så. Jag har testat att läsa Birro (både Marcus och Peter) förut men då har jag bara blivi förbannad på allt det svarta och depressiva men jag tror att jag är mogen nu.

Snott från Birros hemsida:
image199

Från svart till rosa.....

Ser på kvalet till Eurovision och hallå Moldavien? Hennes byxor är ju lägre än vad Britney hade under sina glansdagar?!  Men tjejen från Nederländerna har fin frisyr, kanske något för mig? På lördag är det Schlagerfest här hos mig, ska bli stört kul (Nej, ingen isärskrivning, det ska stå stört kul inte störtkul). Sex sköna tjejer, massa snacks och alkohol, wiee!! Dessutom är det premiär för min fina klänning från Indiska. Den är cremevit med svarta fjärilar med smala axelband, tajt över bysten, myckt vidd sen och ner till knäna typ. Till det ska jag ha svarta leggings, svarta kilklackar och svart skinnjacka. Ska slå på den stora trumman och ha linser med, haha!





Kommentarer
Postat av: Fia

Hopppas att vi får se en bild på den fantastiska outfiten, lät jätte snyggt!:-)

Postat av: Pontus

Hello Darling!

Nu är det inte lången stund och mången timmar kvar tills jag kommer hem, och som jag längtar! Här i Umeå är det vått, regningt och dystert idag, kanske som i Birros nya bok? Ska på föreläsning nu om några minuter; "Ska vi ha demokrati?", om så: Varför? Spännande!

Jag kommer som sagt hem med bussen onsdag kl. 00:20. Vi kanske skulle kunna fundera ut något roligt att göra i helgen? Vad sägs om att åka någonstans? Kanske till Härnösand? Hudik? Äta/fika/mysa?

Vi får fundera ut något!
Puss, kram och kärlek!
Pontus

2007-05-14 @ 13:08:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback