Utökad runda!

Idag satsade jag och brorsan lite extra på jogginturen. Vi tog 1,5 varv istället för 1. Haha, inte mycket kanske men det var jobbigt och framför allt skönt! Dessie var nog den som tyckte det var jobbigast, men hon var tapper. Nästa onsdag är det Vårruset och även om formen inte riktigt är där den var i somras än så känner jag mig laddad, hihi.

Jag vill ha sommar NU! Ska bli så skönt att verkligen vara 100% sambos en hel sommar, wiiee! Och att ha semester känns ju helt overkligt. Jag ska bara sola och slappa i fem veckor! Och läsa massa bra böcker, just nu läser jag Svek av Karin Alvetagen - grymt bra!!

Den 1:a ska jag klippa mig....Blir nog riktigt kort den här gången och så funderar jag på att göra det blont. Massa ljusa slingor....Mmm, får se vad det blir. Massa kula saker att se fram emot nu: Lisa Miskovsky, klippning, Lottas student,  midsommar i Torpet, semester.

Me so happy!

Kommentarer
Postat av: Maria

Hej! ja visst är boken bra! den satt kvar länge efter man läst ut den, så kuslig och obehaglig på nåt sätt.
Duktiga ni är som springer så mycket! jag önskar jag blir piggare snart och återfår orken och kraften så jag kan börja träna igen. Så här täta migränattacker tar verkligen knäcken på en....

Postat av: Maria

Hej! jo det är lika bra att hon får det. Lite typiskt dock att hon får det precis när Marcus är borta, och jag får ta allt själv (håller tummarna att hon sover på nätterna) Med mig är det bättre idag, men fortfarande känner jag mig totalt kraftlös och så trött så trött... skulle nog helst av allt vilja sova bort denna dag men det går ju inte med två vakna tjejer=) Men det blir nog bättre snart.

2007-05-24 @ 20:57:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback