Tisdag

Pulspasset igår var helt värdelöst. Dålig musik, mysko övningar och läskigt slut. Orkar inte förklara men klistrar in detta från ST.nu "Dagens rapp" som jag skrev igår:

Jag blev både förvånad och förbannad ikväll då jag besökte Friskis & Svettis i Sundsvall. En ung kvinna segnar ihop på golvet under ett pass och ligger helt stilla i några sekunder innan några andra deltagare kommer till hjälp. Trots att kvinnan inte reser sig upp och att fler deltagare försöker hjälpa kvinnan så gör ledaren asolut ingenting! Inte förrän en deltagre påpekar detta så går ledaren fram och tittar på kvinnan, men sen fortsätter hon passet! Till en början i salen där kvinnan fortfarande ligger på govet, och sedan ute i korridoren. Då kvinnan med hjälp av två andra går förbi ledaren i korridoren så säger denna inte ett ord. Inget hur mår du eller vad hände? Nej, ingenting alls. Riktigt dåligt!!

Ja, inget bra pass alltså, på något sätt alls. Ikväll har jag däremot joggat med brorsan, det var lika givande som vanligt. Dessie var också med och hon höll bra tempo hon med!


Idag hade jag riktigt kul på jobbet, utan att egentligen veta varför, haha. Skönt med sånna dagar! Mycket skratt blir det ju varje dag med så tokroliga arbetskompisar som jag har.


Boken jag läser nu är bara så underbart bra!! Om man jämför den med "Såld" så märks det verkligen att Isobel Hadley-Kamptz verkligen är en författare. "Såld" är ju skriven av en vanlig tjej som blev offer för trafficking och den är ju bra på det sättet att den känns naken, ärlig och avskalad. Men Isobel lyckas också skriva naket och ärligt men sååå mycket bättre. Det är svårt att ge några konkrets exempel men hennes språk är fantatsiskt! Läs!

Idag köpte jag lila saker för massa pengar. Hua. Men fint blev det.


Bilden gör det inte rättvisa...
Trådgardinerna syns med, som för övrigt fick godkänt av Pontus!

Åh, hoppas Rory gifter sig och blir en kick ass journalist!! Eller hur, Elle? ;0)


Kommentarer
Postat av: Elleonora

Och jag som tänkte messa dig om det där... men gud vad du läste mina tankar. Och så där tragiskt att lorelie...eller hur hon stavar sjöng just den där låten när luke kom in. Hahaha... jag höll på att dö! Och sen kan man tycka att jag är FÖR inne i serien kanske... hihi...
Syns i morgon... mer glädje åt folket!

Postat av: Jannice

Hahhaa, snart är du lika fejjanberoende som jag. Hahhaa. Vilken rolig notis du skrev, jag har verkligen glömt! Men nu börjar jag sakta men säkert minnas något "15årskomplicerat kär i samma drama" hahhaa va roligt! Vad duktig du är med träningen, trist att läsa om Friskis bara! Dom som ska ha värdar och alltihop på sina pass för sånt där!

2007-09-04 @ 22:29:34
URL: http://yanie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback