Laban eller Mirabelle

Imorgon hoppas jag verkligen att de ringer från VC och säger att jag kan jobba på måndag! Jag längtar efter att ¨få göra något, att få "göra rätt för sig" liksom =) Kommer dock vara ringrostig första dagen, känns som jag inte jobbat på hur länge som helst med tanke på semestern och så med. Det här året kommer jag att jobba fyra månader, haha. Januari, februari, (mars = Thailand, april = sjukskriven), maj och juni. Sen blir det semester och mammaledighet! Jag längtar så efter Pyret! Det känns så påtagligt nu då den buffar mest hela tiden och då magen blir större och större. Jag har gått upp sex kilo nu (v. 24). Känns lagom? Hoppas bara inte det blir en kopia av Pontus då det gäller vikt och längd vid födseln: 4,5 kg och 55 cm....Men det verkar ju som om de flesta bebisar väger kring 4 kg idag. Så var det väl inte då vi föddes, eller? Var det inte mer normalt med 3-3,5 kg då? Jag vägde 3,5 och var 49 cm - en sån tack! =) Men bebisen får gärna vara en exakt kopia av Pontus då det gäller allt annat! Han var (och är såklart) så söt som liten! Jätteblå ögon, blont hår (jag hade inget hår förrän jag fyllde två eller nåt), långa mörka ögonfransar, massa goa valkar och ett ständigt smile. Mmm, hur det en blir så blir det ju såklart världens finaste bebis. Världens finaste Laban eller Mirabelle. Ja, det är de namnen vi bestämt! Vi har flera år diskuterat namn hit och dit men Mirabelle har varit med länge och även om Laban är lite nyare så känns det helt perfekt! Mirabelle är efter en av mina favoritsagor av Astrid Lindgren som handlar om en flicka som håller upp grinden för hästdroskerna som passerar. För det brukar hon få något öre men en dag får hon istället ett frö av en liten gubbe. Då hon planterat fröet växer snart en livs levande docka fram - Mirabelle. Hon är väldigt söt men också väldigt självsäker och rättfram, en sån dotter som vi vill ha. Laban är efter...ja.....haha, efter Pyrets tokiga pappa! Haha, nej men det finns tydligen en Rasta Hunden-låt som går typ "Spöket Laban, det är jag och jag är stolt för vad jag är". Sött och bra! Vad tycker ni? Alla åsikter välkomnas, namnen är skrivna i sten vilket fall som helst =)

Nu då jag varit sjukskriven snart en månad och det har varit sååå fint väder senaste 1,5 veckan så har jag givetvis suttit ute i solen. Det har nu resulterat i en tydlig linje efter det linnet jag haft de två senaste dagarna då jag suttit ute och läst. Solen är verkligen stark och inget att leka med, men åh va fint det är att vara brun! I ansiktet har jag fått massa färg, något jag verkligen brukar få kämpa med annars.

Imorgon eftermiddag bär det av till Östersund där vi ska få middag hos Pontus föräldrar. Vi sover där imorgonkväll och så åker vi mot Storulvån tidigt lördagmorgon. Tyvärr verkar det som om att vädret ska bli sämre men vad gör det då vi ska få rå om varandra, äta massa god mat, vara ute (hur myckt och hur långt beror på snömängd) och bara vara! Kameran ska med så bilder kommer nästa vecka!

Nu film med baby!

Kommentarer
Postat av: josephine

Jättesöta namn! Verkligen! Men tro mig... det är inte alls säkert det kommer ut det man trott! :) När är du beräknad till? Kram till dig o lillis


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback