Cafépremiär!

Idag har vi varit på vagntur i över två timmar. Under den tiden var vi först på café i kanske 20 minuter och sen var vi på Konsum och köpte ägg och bacon (tjockpannkaka imorgon) och så stod vi länge och pratade med Pontus kollegor som vi träffade på gatan. Haha, stora äventyr för en liten tjej!

Fram tills precis nu har hon varit jättesnäll hela dagen och sovit både i vagn, på soffan och i bärselen. Men nu är hon arg igen, trots att hon ganska nyss ätit och fått ny blöja....Mmm, kanske blir en kväll som gårdagen? Bärselen åker fram igen så fall! =) Tack snälla mormor som köpte den åt oss!


Bebis och chokladboll i perfekt symbios!


Dramatiskt här i fjällen

Kommentarer
Postat av: Alex

Det är ju så kul att läsa hur det går för er att man är in här och kikar flera gånger om dagen. Och det känns lyxigt att få så mycket bilder trots att ni precis har kommit hem.

2008-08-13 @ 20:10:16
Postat av: Maria

Kul att komma ut lite, misstänker att det kommer bli fler chokladbollar på det där caféet det närmaste året;) hoppas selen hjälper ikväll med så ni och Bella får sova. kram!

2008-08-13 @ 20:38:50
Postat av: sara

tänk på att det du äter kan få bella att få magknip...ett litet tips bara=)kram

2008-08-13 @ 21:19:45
Postat av: Elleonora

Även om hon är lite sötisbestämd nu... så är hon sööööt! Hihi. Hoppas vi ses i helgen nu. ;)



Kram på er.

Postat av: Elin

Hej! Vilken härlig uppdateringsfrekvens!! Ni är såå fina föräldrar och Bella är helt underbart söt! Jag och F är så imponerade av er, jag har precis haft högläsning av det du skrivit och vi har suckat beundrande båda två! Ni verkar så coola trots den totala omställningen och det stora ansvaret för en liten krabat.

Hoppas att vi ses snart! Kan du inte skriva ut er adress så vi kan skicka en liten välkommen till världen-present!

Kramar Elin & Fredde

2008-08-13 @ 22:39:40
URL: http://goldentexas.blogg.se/
Postat av: Fia

Å va ni har det mysigt! Visst är första tiden hemma härlig när man bara njuter av att vara tre! Skulle göra mycket för att få komma tillbaka i det för några dagar. Den speciella känslan man har med första barnet kommer nog inte igen med barn nummer 2 även om lyckan självklart finns där.

Jobbigt att fröken Bella är kinkig om kvällarna men kan trösta er med att det är vanligt. Lucas hade kvällskolik som tur var gick över efter några veckor. men bärselen är som sagt super!

Tack för lite fina bilder från fjällen, får mig att längta tillbaka lite till Kall när varje morgon var olik den nästa. Passa på och föreviga det på bild!Ingen natur berör som fjällen!



2008-08-14 @ 10:09:57
URL: http://fialiljas.blogg.se/
Postat av: Eva Kihlström

... hi hi hi ... redan lattemorsa ...

2008-08-14 @ 12:55:12
URL: http://evaihjo.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback