1:a advent

1:a advent firade vi med Hanna, Vincent och Tristan. Vi gick på julmarkand på Risnäset, som vi nog tyvärr hade trott skulle varit lite mer och annorlunda. Först och främst trodde vi ju att det skulle vara ute och att det skulle finnas korvgrillning. Det var inomhus och det som erbjöds i fikaväg var saft och lussebulle. Så vi gick varsitt varv där inne och köpte tunnbröd och ost från Bruksvallarna men sen så gick vi till Funäsgrillen och åt pizza, haha. Det var gott, varmt och trevligt så det var ett bra sbeslut. Men eftersom det ju var 1:a advent så gick vi hem till Hanna och drack glögg och åt pepparkakor och saffranslängd, mysigt. Pontus blev trött så han sov (på riktigt) i typ fem minuter på soffan, i samma rum som två 4-månaders bäbisar, en 1,8-åring och två vuxna som pratade plus att TV:n var på och visade Barnkanalen. Han kan sova precis överallt! En bra egenskap som jag nog är lite avis på, fast bara i smyg.



  
Pontus busar med Vincent på Risnäset.

  
Pontus och kidsen hos Hanna och Marcus.



Idag hade vi inga direkta planer då vi vaknade (Bella sov i ett svep från 00.00-8.40!) så efter en lugn start tog vi bilen till Ramundberget och drack kaffe och latte. Lite långt för det kan man tycka men Loftet hade stängt och Villan var vi ju nyss på så det fick bli en biltur. Såg även att de öppnat en backe och det såg sjukt fint ut. De har ju bara (!!) natursnö så det såg mjukt och härligt ut. Pontus fick ångest över att  vi inte åkte utför idag så vi bestämde att vi ska åka till Ramundberget på lördag. Då tänker vi åka snowboard båda två faktiskt. Får ju inte glömma att vi har brädor med! Sen så kan man ju gå en rejäl promenad med vagnen med snowboardskor med, något som är sjukt obekvämt med pjäxor. På lördagkväll ska vi ha grannarna här på middag, blir nog trevligt!

Då vi var i Ramundberget ringde Marcus och bjöd in oss på middag hos dom ikväll. Så korvsoppan byttes snabbt ut till oxfilé, nice! =)

Nu är Mirbelle hungrig så det är bäst jag inställer mig för tjänstgöring!


Kommentarer
Postat av: Elleonora

Mysiga bilder på småttingarna =)



Miss u.

Kram Elle.

Postat av: Theres

Dina bilder är alltid så vackra :)

2008-12-01 @ 21:17:01
Postat av: Theres

Dina bilder är alltid så vackra :)

2008-12-01 @ 21:19:59
Postat av: Lina

Theres: Inte så svårt då man bor som vi gör =)

2008-12-02 @ 13:51:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback