Sovmorgon

Jag har tagit som vana att gå upp kring 8-8.30 under semstern, för att verkligen utnyttja de ev fina dagarna och för att jag bara brukar drömma massa sjuka saker om jag sover längre än så. Men idag sov jag till 10.00, och jag sov hur skönt som helst! Eller, alltså så skönt man kan sova då man är gravid i v. 36, haha. Jag kan inte ligga rakt på rygg och inte på mage så jag vänder mig väl från sida till sida minst tio gånger/natt för att undvika "sockerdricka" i krppen eller liggsår. Har dock kommit på en till sovställning som funkar någorlunda; att ligga på rygg med en kudde under ena sidan av ryggen, så att man ligger lite "tippad" åt ett håll. Det är ganska skönt. Att ligga helt på rygg, som är min favorit annars, är sjukt obehagligt. Kan inte ens läsa så, bara om jag har knäna högt uppdragna. Det känns som om magen och bröskorgen pressas ner mot bebisen och mot alla möjliga invärets organ så allt känns tungt och det blir svårt att andas normalt. Så då kan man ju kanske låta bli det, haha.

Egentligen skulle jag packa lite nu på förmiddagen....Hm, kanske därför jag sov så skönt, för att jag undermedvetet visste att jag inte skulle hinna det om jag sov länge...och bloggade istället? Haha. Jaja, men vi ska iaf packa seriöst hela eftermiddagen och kvällen. Ska nog ta bokhyllan och våra egna garderober iaf. Måste hem till mamma och pappa bara och fixa säckar för det blir nog en hel del som ska till UFF-lådan. Skönt att rensa! Fast jag hatar verkligen att packa ner, att packa upp är ju däremot jättekul! Att få placera ut allt och ha ordning, iaf några veckor framåt. Men jag behöver ju bara packa ner i två veckor till för sen flyttar vi ju och då är det bara uppackning kvar sen. Shit, 2,5 veckor kvar i Sundsvall! Det var ju jättelängesen vi flyttade härifrån sist, då vi drog till Jönköping 2003. Och då hade vi ingen bebis i magen....Men det känns fortfarande väldigt bra allting! Jag ser fram emot att få vara i fred mycket med Pyret och att få bekanta mig med byn i egen takt. Men visst kommer vi sakna alla. Jag kommer ju sakna mamma och pappa, och syskonen med familjer, så sjukt mycket! Oj oj, tur att vi flyttar mot hösten iaf och inte mot våren för jag skulle bli så sjukt avis på allt roligt vi gör tillsammans på sommaren om jag inte fått varit med!


Om två timmar ska jag till MVC. Snälla Pyret, ligg rätt nu! Rapport kommer ikväll!


Kommentarer
Postat av: Jennie

Åh hoppas hn har vänt sig rätt nu, så du får vara med om en underbar förlossning!!

Ett tillägg till ditt inlägg: bara för att man ger flaska på kvällen så behöver det ju inte vara ersättning heller, du kan ju pumpa ur och ge bröstmjölk i flaska så länge ni märker att h
n blir mätt. Man kanske inte vill börja med ersättning förrän man ser att den behöver det.

Sen måste jag tillägga att det är jättemysigt att få den där närheten när man ammar. Inget slår den!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback