Besök av mamma och moster

I helgen har min mamma och moster varit här och det har varit supermysigt! De kom i fredags vid 21 och då satt vi uppe och umgicks till typ 00.00. På lördagmorgon vaknar mamma och Susanne 06.15 medan småbarnsföräldrarna sover tills Pontus klocka ringer 8.30, haha. Ja, Pontus har alltså jobbat i helgen och det har både varit bra och dåligt. Bra för jag fick ju sällskap hela tiden ändå, men trist för Pontus och mamma och Susanne att inte kunna träffas. I lördagsmorse var det typ snöstorm här men vi gick ut på byn ändå. Kollade de tre affärer som finns innan vi bestämde oss för att fika på Loftet. Mirabelle A-barnet Bäckström sov sött i vagnen under de två timmar vi fikade. Sedan vaknade hon, log och var söt, åt och somnade om i vagnen igen, haha.



Moster Susanne och mamma Anki på Café Loftet. Goda mackor och gott tjeckiskt öl.

 
På vägen hem gick vi till Ica och handlade lite till middagen men det behövdes knappt då mamma hade lagat en
jättegod älggryta hemma och tagit med sig. Innan middagen drack vi glögg och åt pepparkakor med ädelost på. Sen åt vi och kollade på Stjärnor på is/Dansbandskampen. A-barnet blev lite mer av ett b-barn senare på kvällen så vid 22 bestämde jag mig för att det var dags för den unga damen att sussa. Så vi kröp till kojs och efter lite sängamning och gos somnade hon till slut. Skönt för oss båda med en "tidig" kväll. På söndagen var det bättre väder så vi gick ut och promonerade mellan typ 10-12. Det var rätt kallt men friskt och skönt! Sen gick vi hem och drack kaffe och åt saffranslängd som mormor skickat med till oss. Förutom saffranslängder var det kubb, lingonsylt och superfina tjocksockar till Bella! Kul med spontanpresenter!

Appråpå presenter så fick vi hur mycket älgkött som helst av mamma och pappa med. Jag och mina två bröder får det som julklapp i år kan det finnas någon bättre julklapp än mat?! =) Mirabelle fick också julklapp i förväg; en tripp trapp-stol. Svart med svart/vit prickig "babydyna", superfin! Hon testade den i typ tre sekunder men vi kunde snabbt konstatera att det dröjer någon månad innan hon är redo för att sitta själv i stol. Hon är ju så lång och smal med så hon har inget att "hänga upp" kroppen på så hon måste helt enkelt bli starkare och stabilare. Sen så fick hon "spontanpresenter" med av mamma; en body från Gangstar som ser ut som en vanlig tröja och ett par matchande supersnygga svarta, lite tjockare byxor från Polarn. Med mudd så klart! ;0) Det var strl 74 så det blir något att längta till, kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback