BVC-rapport

Idag var vi på BVC och Bella fick sin första vaccinspruta. Hon grät i typ tio sekunder precis då det sprutades in, men sen var hon sitt vanliga glada nöjda jag, skönt. Men de tipsade oss om att ha alvedon hemma så köpte vi det på Apoteket men vi har inte behövt använda det, tror inte det kommer behövas heller eftersom det inte behövts hitills. Köpte även ansiktskräm och en brun-utan-sol för ansiktet till mig. Har fått världens skummaste hud i och med amnignen; torrfläckar blandat med finnar. Så en redig fuktkräm tänkte jag kunde vara bra. Brun-utan-sol-krämen köpte jag för att jag annars brukar använda den som är för kroppen även i ansiktet men den är nog i fetaste laget nu då huden är i uppror...

De vägde och mätte såklart på BVC med. Hon börjar bli stor, lilla Bella! Mäter 67 cm och är 7090 tung, 3,5 mån gammal. Trots den, vad jag tycker iaf, rätt tunga vikten, så är Bella fortfarande ganska finlemmad. Någon liten valk kring låren, lite dubbelhaka och runda kinder, that's it. Läkaren var också där så de gjorde en "allmänkoll" och allt såg bra ut. Vi har också fått en kallelse till ögonkliniken i Östersund. Hon har ju en prick i ena pupillen, plus att den inte är helt rund längst upp, utan lite platt. En rest från fosterstadiet sa de på BB, men de vill iaf kolla upp den igen. På BB kollade de ju att ögat fungerade som det skulle och det gjorde det men en återkoll är ju alltid bra! Men om allt funkar fast pricken blir kvar är de ju ändå lite småcoolt, eget liksom. Som jag typ, som har ett mer grönt och ett mer blått öga. Men bäst är väl om pricken försvinner. Är väl iaf mest korrekt som förälder att tycka det...

Igår hade jag och Bella en mamma-bebis-fika-dejt med Hanna och Tristan på Café Villan. Supertrevligt, som vanligt. Våra småttingar sov sött i sina vagnar utanför och det funkade hur bra som helst då de nyss byggt om och har stooora glasfönster så man ser vagnarna perfekt. Till säsongen blir det väl uteplats där men än så länge kan man ju utnyttja det. Efter vi fikat gick vi hem till Hanna och hängde lite där. Ungarna låg på golvet, i vagnen, i famnen...Sen gick jag hem =) Skönt och avslappnat umgänge!



Mirabelle och Tristan


Idag har Pontus varit ledig så efter BVC gick vi hem och Pontus lagade köttbullar. Vi fick ju massa älgkött och en hel del färs så vi passade på att göra bullar. De blev goda även om jag anser att det var lite väl mycket krydda och framför allt salt i dem men Pontus familj är helt saltgalna och det är Pontus pappas recept så...Annars har vi inte gjort så mycket. Nyss satte Pontus upp en hylla ovanför Bellas säng som vi satte några av hennes nallar på, blev jättegulligt!

Bella har skrattat flera gånger ikväll, på riktigt! Jättekul! 

Kommentarer
Postat av: Hanna

Så söta, återigen tusen tack för broddarna har inte provat dessa än. Marcus är ledig på lördag så då kan vi kanske ta en sväng till Villan.

Vi hörs mer då


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback