I lav jo

Jag har bestämt mig för att varje kväll innan Mirabelle somnar för natten, berätta att jag älskar henne. Typ "God natt då gumman, mamma älskar dig". På det här sättet hoppas jag att det har blivit en så pass inbiten vana så att det inte känns krystat då jag säger det då hon är typ 14, och förmodligen verkligen kommer att behöva höra det. Jag sa det till Pontus igår med innan vi somnade "God natt baby, jag älskar dig". Han kanske kommer behöva det senare här i livet. Haha.

Kommentarer
Postat av: Maria

Mysigt!



Det har vi också för vana att säga varje kväll. "Godnatt, mamma älskar dig." Oftast får man till svar "Älskar dig" och det finns inget som värmer så mycket. Det känns inte alls krystat utan helt naturligt efter att ha gjort det i över 4 år varje kväll:)

Postat av: Hanna

Åh det säger jag med till mina små. Längtar tills den dagen dom kommer springandes och ropar MAMMA JAG ÄLSKAR DIG, om den dagen kommer vill säga;) kram kram vad gör ni i dag?

2008-11-20 @ 12:46:30
URL: http://blandvackrafjall.blogspot.se
Postat av: Anna

Jag tror på att säga det OFTA! Men inte alltid vid samma tillfälle, då tappar det sin kraft och blir en vana, ord och inte känsla. Igår skrev jag det i ett mail till mamma, för att jag tänkte på vilken underbar person hon är och att jag älskar henne massor. det är fint att säga det när man verkligen känner att man spricker av kärlek =)

2008-11-20 @ 14:14:02
URL: http://sagtogjort.blogspot.com/
Postat av: Anonym

det säger vi också,både till isa och till varandra...varje kväll..

2008-11-20 @ 19:37:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback