Shoebox och skitunge

Idag har (för ovanlighetens skull) Mirabelle varit lite gnällig. Vet inte om det beror på att jag inte orkade gå ut på hela dagen, vilket inneburit att hon inte sovit ute något... Men hon har sovit inne, så det är nog inte det att hon är trött. Kanske beror det bara på att hon är en helt normal bebis som har sina bättre och sämre dagar helt enkelt? Då Pontus kom hem stod jag med henne i bärselen och lagade fisksoppa och sjöng Trollmor för en växelvis tyst eller gnällande bebis och tror ni inte att hon avfyrar världens leende då hon får komma till Pontus? Skitunge! ;0) Jag kan iaf laga färdigt maten och vi får också äta hyfsat i fred då hon är ganska nöjd i babysittern. Efter middagen fick hon ersätttning och nu sover hon lungt på Pontus arm medan han "ser i kapp" de SATC-avsnitten jag sett nu under dagen. Ska joina dem snart jag med! Älskar att vi har boxen! Fick den av Pontus då jag fyllde 25 i somras och har nog sett hela boxen iaf tre gånger sen dess!


Blev jätterädd idag, på riktigt. Vi hade legat och sovit en timme i storsängen jag och Bella då hon vaknar och jag ammar henne. Helt plötsligt slutar hon äta och börjar stortjuta. Låter ledsen som om hon hade ont. Jag far upp ur sängen och lyfter henne, helt övertygad om att jag (på något helt omöjligt vis) lagt mig på en arm eller ett finger som brutits eller iaf gått ur led. Så ledsen var hon! Hon gråter fast jag lyfter upp henne och jag hinner tänka att jag måste ringa Pontus och gå ner till grannarna och låna en bil eller att de får skjutsa mig till vårdcentralen. Men innan jag gör något sånt bär jag henne till skötbordet för att undersöka henne. Och sekunden som jag lägger ner henne slutar hon skrika och bara tittar på mig med sina stora, vackra, blå ögon. "Vad gör du mamma, varför ser du så uppjagad ut?". Lättnad! Undersökte ändå hela ungen, naken. Drog i alla fingrar och tår och klämde och kände, haha.

Nu ska jag också se SATC med min fina familj!

Kommentarer
Postat av: Sophia

Postat av: Sophia

hehe... kanske ska skriva nått me ;)



Nora fick en liknande gråtattack under amning i förra veckan och jag liksom du fattade ingenting. Det liknade ingenting jag hört innan men lika snabbt som det började slutade det. Tänk om man kunde läsa deras tankar, vad mycket lättare allt skulle bli då ;).

2008-11-17 @ 21:23:45
URL: http://sophiaolsson.blogg.se/
Postat av: Hanna

Men lilltösen då. Ja gråtattacker får mr loo ofta både under amning men också när han drömmer. Tror iaf att det är ett ganska vanligt förekommande fenomen (snackar om mina grabbar nu , kan ju bara relatera till dem) för Vincent kunde göra likadant och första gången blev vi liksom du rädda. kram kram

så du svaret på din kommentar i bloggen? Vi måste till sveg med bilen.

2008-11-17 @ 22:01:36
URL: http://www.blandvackrafjall.blogspot.com
Postat av: Jennie

Självklart vill vi komma på namngivningskalaset! R måste kolla om han är ledig bara, får väl försöka ta ledigt annars. Men jag o Wilma kommer!



Jag har förtydligat lite ang. min "egentid" på min blogg, bl a som svar på din kommentar! :)

2008-11-18 @ 09:34:34
URL: http://jennie77.blogg.se/
Postat av: Pontus

Idag skiner solen och jag har fått chansen att prata politik med kidsen. Bra dag alltså! ;0)



Syns snart!



PS. Kom ju på att det inte går att åka skidor på fredag; bilen ska ju in! Men kanske imorgon efter kyrkis? DS.

2008-11-18 @ 10:11:58
Postat av: Frk Richter

Åh! Min box har verkligen fått jobba hårt, vet inte hur många gånger jag kollat igenom den! Idag kom filmen på posten också, Limited Edition förlängda versionen släpptes idag i ett sött benvitt läderfodral.. AHH. Myspys nu blir det filmkväll! Hoppas ni har det bra, kram!

2008-11-18 @ 18:59:27
URL: http://yanie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback