Bil = IG, Mirabelle = MVG

Jaha, bilen blev underkänd....För dålig verkan på handbromsen, trasig skyltlampa och, skumt nog, så måste vi registrera om den då det innan vi köpte den satt en dragkrog på den och enligt papprena bilprovningen har ska det fortfarande göra det. Jag sa att vi ju har besiktat bilen en gång förut och att det inte sades något om det då, men de förstod de inte hur det var möjligt. Jag är dessutom helt säker på att de vi köpte bilen av sa till oss att det var fixat. Fult! Jaja, är väl bara att laga och besikta om. Låter dyrt med handbromsen, vi som nyss lagt massa pengar på bilen. Men i övrigt gick det bra, haha. Jag hittade dit, parkerade, och gick in eftersom jag var tio minuter tidig. Själva bilhallen var en stor trailer, står säkert där jämt, men det var inte direkt som hemma i Sundsvall - hur stor hall som helst och massa parkeringsrutor. Nej, en trailer med plats för två bilar i taget och en stor grusplan som man kunde parkera var man ville på. Haha, helt min stil alltså! Då jag var inne frågade en karl om det var min volvo och sen sa han att han kunde börja även fast klockan inte var 15 än. Jag hade ju tagit in Mirabelle så jag frågade om han kunde köra in den och det var inga problem. "Visst", sa han utan minsta tendens till hånflin. Tack tack! =) Jag fick lite dåligt samvete av att ha Bella inne i trailern men de hade ju iaf sånna där "slangar" som satt på avgasrören så att avgaserna åkte ut och inte stannade i trailern. Och vad skulle jag ha gjort? Låtit henne vara i bilen medan de hissade upp den? Det verkade inte gå någon nöd på henne iaf. Hon var så snäll! Trots att hon var vaken så satt hon helt tyst och tittade intresserat på alla saker och sög lite på händerna under hela tiden vi var där. Duktiga unge!

Klockan 18 ikväll ska jag och Bella iväg på "kläd-party", barnkläder. Är inte så intrsserad av kläderna egentligen men kan vara kul att få träffa andra mammor och bara socialisera sig lite. Bella fick superfina kläder av mamma nu då vi var hemma. Hon fick tre fina bodys i brunt/grönt och en supercool joggingdress från Svea! Röda mjukisbrallor och röd tröja med ståkrage som det står Svea stort över bröstet på, precis som vuxentröjorna. Supergulligt! Sen fick hon tre pyjamasar med, kanon.

Det var trevligt att vara hemma, fast jag tycker det blir lite stressigt då vi är där så kort tid. Man vill hinna med så mycket så det blir mycket fram och tillbaka i bil och så...Men överlag så var det skönt! Massa god mat både på stan och hemma hos mamma och pappa och så var ju Pontus och Bia på Lundell. Det var tydligen hur bra som helst. Fick väldigt bra recensioner med, kul!

Nu ska jag leka med Mirabelle!

Ciao!

Kommentarer
Postat av: Elin

Hej! Trist med bilen.. Jag vet hur det känns, vi har lagt över 12000 på vår lilla skrotbil som vi köpte för 15 tusen för ett år sen! :) Dåligt beslut kanske men i september gick den iallafall igenom direkt, så skönt! Spindelleder, spricka i dragkroksbalk och trasig cylinder har kostat... Nu fick vi anmärkning på torkarbladen.. hihi!

Synd att vi inte hann ses men ni fick ju iallafall en lunch med min förtjusande bättre hälft!

Hälsa Bella och Pontus! Kram

Postat av: Sophia

Usch,bilutgifter är de tråkigaste. Fick en räkning på 4000 idag för bilförsäkring.. så tråkiga pengar. Men men. det får det vara värt, bil vill man inte vara utan. Speciellt inte nu när man har bäbis.



Ha de gott!

2008-10-28 @ 19:41:12
URL: http://sophiaolsson.blogg.se/
Postat av: Eva

Hej Lina! Nu får du en utmaning att ta till när du inte har något annat för dig! Den finns på http://evalution-tot.blogspot.com/2008/10/ngot-att-bita-i.html



Den går fortare att göra än man tror...



Kram/E

2008-10-28 @ 20:49:24
URL: http://evaihjo.blogspot.com
Postat av: Johanna och Stina

handbromsen är väl bara att spänna.. ???

2008-10-28 @ 22:55:19
URL: http://minisdagbok.blogg.se/
Postat av: Maria

Nej fy vad trist med bilen! så tråkiga utgifter... men som sagt bilen är nödvändig!

Roligt att Lundell var bra. Förstår att ni haft det hektiskt i helgen, synd att vi inte hann träffas nåt denna gång. Hälsa Pontus och Mirabelle!

2008-10-29 @ 09:35:40
URL: http://lindstrombarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback