I stora städartagen!

Nu är det ferbril aktivitet här hemma! Direkt efter Kyrkis (lika trevligt som vanligt) så gick Pontus en långpromenad med Bella i vagnen och jag gick hem och städade. Dammade, dammsög, svabbade (!), gjorde rent på toaletten...Finfint blev det! Jaha, vad är det för orättvisa, tänker ni kanske nu? Men nej då, nu sliter Pontus. Han håller på att sätta upp lagerhyllor och ställer i ordning alla saker som vi förr hade i förrådet, något som vi nu inte har. Som tur är så behöver ju inte Bella något eget rum än, så det rummet som är "över" är då typ förrådet. Tills nu har det varit noll ordning där med allt bara stående lite hur som helst men då det rummet ju behövs i helgen då vi får besök så blev det alltså fart på oss! Så småningom ska vi också fixa en vajer och spänna typ framför hyllorna så att det blir som typ en "tygfondvägg" så att inte alla prylar syns. Men just nu blir det bara hyllor så grejerna iaf kommer från golvet.

Vi gjorde gipsavtryck på Kyrkis idag, hand- och fotavtryck. Blev väl så där då Bellas rekation med både hand och fot var att "dra ihop", men men. Lite kul iaf! Kanske visar bilder sen.

Nu ska vi nog sno ihop någon liten lunch här innan Pontus fortsätter jobba. Ikväll ska vi till grannarna/hyresvärdarna. Vet inte än om det är middag eller fika...Måste nog höra det så vi kommer lagomt hungriga! =)


Kommentarer
Postat av: johanna

ja, det med huden har jag också märkt! får snygga finnar på hakan, som vilken fjortis som helst :)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback