Rolig onsdag!

Nu har vi (alla tre) ganska nyss kommit hem från Kyrkis, gick en liten extra sväng hem så att Mirabelle skulle somna. Det var lika trevligt som vanligt; gott fika och massa surr och lite bebisgos på madrasserna. Det var många bebisar och föräldrar där idag, säkert tio stycken iaf. En av mammorna kollade hur många av oss som skulle vara intresserade av att åka till Röros (Norge) och bada med bebisarna, och det var vi ju såklart! Det finns en pool här i byn på hotellet, men den är för kall för småttingar, men då kan man ju tydligen hyra hela badhuset i Röros en timme för en billig peng. Den rekommenderade åldern för regelrätt babysim är tydligen fyra månader men blir det innan det så åker nog jag och Pontus med Bella iaf. Som Pontus säger; man behöver ju absolut inte doppa henne utan bara att hon får känna hur det är att vara i vatten, i våra famnar, och att man inte är i länge alls. Skitkul! Och appråpå skit; måste skaffa ett par babybadbyxor innan bara, ett par som håller inne kiss och bajs, haha. Självklart håller man ju koll om de bajsar, men kisset är ju lite svårare att se så sådanna byxor tror jag faktiskt är ett måste på allmänna badhus.

Ikväll ska vi på middag hos
Hanna och Marcus! Ska bli jätteroligt, hoppas alla ungarna sköter sig. Mirabelle och så Tristan (2,5 mån) och Vincent (1,5 år). Vi ska dit redan 16 så att Vincent också har någon glädje av det så han inte blir för trött.

Pontus mormor och en vän till henne är här den här veckan. De bor i en stuga i Hamra men de var här i måndagskväll och fikade och igår åt vi lunch med dem på byn och imorgon ska vi dit på middag. Ja, det händer något hela tiden! Men i helgen jobbar ju Pontus så då blir det nog lungt för mig och Bella. Men det kanske är bra att ladda upp inför nästa helg då hela härliga kusinligan kommer; Tuva (4,4 år), Nora (2,1 år) och Isa (2,5 år) och deras föräldrar såklart, det vill säga mina bröder med flickvänner. Haha, då blir det livat här! Men jag längtar så efter dem allihopa!


Jodå, Ior och Tiger är ok, men allra bäst är Timrå-nallen. Mirabelle har faktiskt "känt" själv på nallen, väldigt okontrollerade men ändå bestämda små händer som tog på det mjuka tyget. Sen så brukar hon försöka (och ibland lyckas hon) slå på den också. Tack morfar! (Bellas morfar alltså)

Kommentarer
Postat av: Sophia

hehe, jag fattade inte heller först. Det är tur att

man har en datanörd till pojkvän ;)



Så här gör man i alla fall. Hoppas att du förstår vad jag menar.



1. leta upp filklippet du vill ha.



2. brevid klippet finns det en ruta som heter subscribe, där hittar du något som heter "embed" och "URL". Det är koden efter embed som du ska använda. Kopiera koden.



3. Välj "nytt inlägg" i blogg.se och klicka på html i verktygsfältet. Där klistrar du in koden.



alt. välj ändra redigerare. längst ner till höger under textrutan och klistra in den vägen.



4. Vips så har du en film i bloggen.



Ser fram emot att se dina filmer. Ha en fortsatt skön dag!

Postat av: Mille

Den sista bilden, närbilden på Bella, är ju bara så skön. =)

2008-10-08 @ 15:57:28
URL: http://bokstavligentalat.blogspot.com
Postat av: Johanna och Stina

Så fin hon är eran BElla! Fick du mitt mail?

2008-10-08 @ 21:46:42
URL: http://minisdagbok.blogg.se/
Postat av: Maria

Men åh vilka söta bilder på Mirabelle, vad hon växer! ska bli så roligt att träffa er nästa helg. Det är nog stor skillnad på henne sen vi såg henne sist:)

Håll utkik på bloggen på bilder från NY som jag hoppas hinna lägga ut ikväll :)

2008-10-09 @ 13:33:44
URL: http://lindstrombarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback