Ett leende?!

Skulle fota Mirabelle i hennes klänningspremiär och lyckades jag då fånga ett litet "leende"? Jag vet att det nog inte var så medvetet, men kul ändå! =)



Och klänning klär hon i, så länge det är lite tufft och inte "gulligull"...Just denna är kusin Tuvas, som hon hade på sin allra första midsommar, alltså juni 2004.

Kommentarer
Postat av: Maria

Å vad fin hon är i klänningen, hon klär i rött! Första leendet kan mycket väl komma nu, vilken underbar känsla det var när man fick den första kontakten:)

Härligt med massa bilder från Sundsvallsvisiten. Förstår att det varit hektiskt. Har full förståelse för att Bella tog en sovmorgon i morse, borta bra men hemma bäst...

Roligt att ni gillade fotot, tycket också det blev jättefint på er. Ser fram emot att se det i tidningen också. Kram! och puss till Mirabelle!

Postat av: Tessan

hon är otroligt söt ! :) och snäll verkar det som, härligt :)

2008-09-01 @ 13:35:29
Postat av: Lina

Tessan: Ja, hon är både söt och "snäll". Vi är glada för varje natt vi får sova! =)

2008-09-01 @ 15:21:08
Postat av: Sophia

åh,så sött! visst är det härligt när de ler, även om det bara är magknip så värmer det i hjärtat. Det går bättre med amningen nu, även om jag till större delen fortfarande använder amningsnappen. Men ikväll ska vi inviga flaskan =). Precis som du säger så kan det vara skönt med lite "tutt-avlastning" ibland. Jag får blogga om resultatet i morgon.

kram

2008-09-01 @ 19:18:32
URL: http://sophiaolsson.blogg.se/
Postat av: josefin

söööt :) mirabelle är ett så fint namn!

2008-09-01 @ 19:58:37
URL: http://jossansnya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback