Jodå!

Kakorna blev helt ok. Lite degiga trots att tid och temp stämde enligt receptet, men Pontus gillar degiga saker så det blir nog perfekt. Ikväll blir det kaffe med dopp här hemma på Högen, framför nyheterna kanske, som värsta pensionärerna, haha!




Det är riktigt höstrusk ute nu. Blåsigt, mörkt och regningt. Men jag hann iaf gå en ganska rejäl prommis innan det brakade lös. Hanna och Tristan var prommissällskap och det var väldigt trevligt. Snackade om allt möjligt. Skönt att ha någon vuxen att prata med då Pontus jobbar. Dagarna gå mycket fortare om man har en eller några saker att göra under dagen. Idag har det alltså varit att träffa Hanna, baka kakor och nu snart ska jag börja laga middag. Ja, slår på stort idag med både bakning och middag. Blir korv och spaghetti, enkelt och gott!

Ciao!

Kommentarer
Postat av: Fia

Duktig du är som bakar och är huslig!:-)



Du har blivit utmanad, kika in hos mig och läs mer!

Postat av: Elin

Duktigt Lina! Hornen såg goda ut! Det var så kul att ses förra veckan, hoppas det inte dröjer så länge till nästa gång. Nu ska jag kurera mig, känns som jag håller på att få influensa...passande med nytt jobb :/ Ha det och hälsa Bella o Ponta

2008-09-03 @ 22:09:52
URL: http://goldentexas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback