My baby and I

Idag har ju jag och Bella varit ensamma hela dagen, Pontus kommer hem imorgon runt 18. Men det har gått jättebra! Vi sov till 9.30, har varit på långpromenad i solen, bakat drömmar (de blir bättre och bättre!), suttit ute och läst DN och framför allt haft många och långa "kontaktstunder". Alltså då man som vuxen sitter/halvligger på ett hårt golv och pratar i falsett om allt och inget . Helt frivilligt, för det är så kul att se att Bella faktiskt bryr sig, haha. Ja, att hon tittar intresserat, gör små ljud ibland och... ler! Japp, tre korta leenden har jag fått idag. Haha, kanske känns som en taskig utdelning på cirka två timmars effektivt jobb på golvet, speciellt då varje leende är en sekund typ (försökte verkligen fånga ett på kort men nej...), men åh va söt hon är då hon ler! Hon blir jättelik Pontus då så jag tror att ögonen och minspelet kommer från honom och ansiktsformen och näsan från mig. Kanske?


Bella-Big-Eyes, sötast i världen!


Det var lite roligare att träna nacken idag, då man fick ligga på mammas mage samtidigt!




Det blev superfint med tavellisten som vi satte upp igår.
Den sitter i hallen så det första våra gäster ser då de kommer in är mig i spetsunderkläder. Ja, välkommen! =)

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Vilken gotjej! Och alltid klädd i så fina kläder =)

2008-09-21 @ 10:54:06
Postat av: sara

jag kommer stjäla din fina tavellist ide till vårt vardagsrum:)jättefint verkligen!vi längtar sååååå mycket tills vi ses!bella växer verkligen så det knakar!ni får gärna skicka ett kort på henne som isa kan få ha på sitt rum!Kram

2008-09-21 @ 13:54:21
Postat av: Maria

sötnos!De där stora ögonen känner vi igen från en viss kusin:) Härligt att Bella börjar ta kontakt och ler, det kan man gott kämpa i två timmar för!

2008-09-21 @ 14:43:29
Postat av: Jennie

Åva hon e söt, och å vad hon växer!!

Postat av: Anonym

Hej! vad jobbar pontus med? =)

2008-09-21 @ 16:33:57
Postat av: Lina

Pontus jobbar som gymnasielärare i samhällskunskap, han är även utbildad för filosofi på gymnasiet. Anledningen till att han jobbar kvällar och helger ibland är att det är en skola för elever med Asperger syndrom och att skolan också är ett LSS-boende. Alltså så går all personal på ett schema där de förutom sina ämnen också har schemalagd "övrig tid". Då gör de saker som tex paddla kanot, fjällvandra, åker till andra orter/städer etc.

2008-09-21 @ 20:29:02
Postat av: Nisa

åhh, vilken söt en=)

2008-09-22 @ 19:56:18
URL: http://nisas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback