Snyggast i byn!

Mirabelle i ännu en strl 62 hon kan ha! Och visst är hon hur snygg som helst? Helt vår stil! Tack Katrine med familj som gav Bella denna tjusiga body!


Nu ringer Vicky....är nog på ingång snart. Pontus guidar, han är mycket bättre på det! =) Och ja, Maria, visst är det konstigt att vi ökade vårt umgänge med typ 300 % efter vi flyttat 30 mil bort, haha!

Idag ska vi läman in bilen med. Den har läkt olja ett bra tag men nu bara rinner det ur den...Inte alls bra. Sen har vi ett skumt gnekljud samt en ihopsvetsad ljuddämpare som pappa fixade åt oss då vi var hemma sist. Han visste dock inte hur länge det skulle hålla. Måste kolla det med verkstan nu eftersom vi ju ska besikta i oktober. Ja, våfflan börjar bli lite gammal helt enkelt så vi måste pyssla om hon lite =)

Kommentarer
Postat av: Fia

Sötnosen! Tiden går fort!Å storlekarna, Jag kommer ihåg att jag blev såå besviken då det visade sig att Lucas inte kunde ha sin fina popdress längre då det var högsommar och alldeles för varmt och vips så var han för stor för strl 56:-)

Postat av: Katrine

Vilken snygging!

Kul att ni tycker om den, härliga färger..

Ha det!

Kram

2008-09-15 @ 14:49:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback