Jag är en prinsessa, minsann! ;0)

Men vad nu, tänker ni kankse? Men så här är det; jag och Pontus har spikat allt kring bröllopet nu och det blir på Storulvåns fjällstation den 19/6 2010. Känns datumet igen? Japp, Kronprinsessan Victoria gifter sig då. Ytterligare en prinsessegrej är att prinsessan Madeleine ju svarade "klart jag vill", då Jonas friade. Så svarade jag med! Så ja, lite prinsessa finns det nog i mig ;0)

 Men som ni förstår så blir det långt ifrån ett prinsessebröllop. Det blir däremot ett bröllop helt i vår stil och jag längtar så mycket! Det ska bli underbart och det är så skönt att allt redan är klart. Vi kommer att åka upp på fredagen redan efter att ha lämnat Bella i Östersund hos svärföräldrarna. Sen så kommer gästerna på lördagförmiddag, vilka är få till antalet då det bara är vi, våra föräldrar och syskon med barn som är bjudna. Då ska vi ut på en mindre gemensam fjällvandring någon timme som inkluderar lunch i det fria med öl och varsin miniflaska jägermaister (japp, planerat som sagt). Sen vandrar vi gemensamt tillbaka mot stationen men stannar till vid fjällkåtan och där ska vigseln hållas. Japp, iförda friluftskläder! Vi har bokat vigselförättare men exakt vad vi vill att hon ska säga ska vi diskutera i vår. Vigseln kommer ta max 20 min sen så är det "fri lek" med bastu och sånt någon timme innan det blir bröllopsmiddag på stationen. Och där är det slut med fjällrävenbrallor och kängor. Japp, vi har valt att sätta kavaj som dresscode till middagen för att få klä upp oss och vara vårt allra finaste, haha. Det blir en specialkomponerad meny som vi ska bestämma med kocken längre fram. Trerätters med en söt liten bröllopstårta som avslutning! =) Sen kommer festen fortsätta så länge folk vill och sedan åker vi alla hem nästa eftermiddag. Vi har varit på Storulvån två gånger och det är så vackert! Det är STF:s enda (?) fjällstation man kan åka bil till. Trots detta så är det verkligen mitt i ingenstans. Mitt i allt det vi älskar.

Det finns som sagt visa detaljer att bestämma men plats, datum, vigselförättare, gäster, rumsbokning etc är allt klart och det är nästan ett år kvar. Lovely, ingen hipsig bridezilla längre.

Jag är helt övertygad om att det blir underbart, vackert, kul, eget, gott, romantiskt och helt "Pontus och Lina" och jag är så glad över att få gifta mig med mannen jag älskar och ska spendera resten av mitt liv med!


Kommentarer
Postat av: Johanna och sTINA

Häftigt! Kommer i bli så fint!

Postat av: E

Låter hur mysigt som helst! Tror ni kommer att få det toppen där :)

2009-08-21 @ 23:08:11
Postat av: Jeanette

Låter som en riktigt fin och annorlunda vigsel, roligt att göra något som inte alla andra gör. Vi har också varit där två gånger och det är verkligen så himla fint och bra på alla sätt och vis där. Maten är ju helt underbar så jag gissar att er specialkomponerade middag kommer att bli ngt extra! Min kära M skulle nog gärna gifta sig på liknande sätt (den dagen han väl vill gifta sig, haha), han tjatar jämt om att vi ska åka till Storulvån :).



Skönt att ni har de största tingen inbokade att klara!



Trevlig helg, kram!

2009-08-21 @ 23:19:04
Postat av: Annie

Underbart! Älskar er stil! =) Självklart att dagen kommer att bli alldeles, alldeles underbar! Och så fantastiskt det är att få gifta sig med den man älskar och få leva tillsammans med varandra! Det bästa!

2009-08-22 @ 21:36:09
URL: http://anniesauditorium.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback