Kvällsutflykt med familjen

Vid 19.20 igår, typ den tiden vi normalt ber en tyst bön om att Mirabelle snart ska somna, så åkte vi till Anderssjöåfallet i Hamra. Vi klädde Bella efter lager-på-lager principen med pyjamas underst och vindoverall överst, haha. Hon somnade på vägen dit vilket verkligen inte var planen men då hon varken fått välling eller sovit speciellt länge så väckte vi henne då vi kom fram och det störde henne som tur var inte alls. Hon var glad och nyfiken under tiden vi kollade på vattnet, gå-tränade och fikade. Tyvärr somnade hon däremot inte på vägen hem men det krävde bara en kvart eller så i en famn hemma så sov hon gott för natten.

Jag har ju jobbat sju dagar på raken nu och kände att alla dagar är precis lika; jobb, middag, lite Bella-lek, få Bella att sova, kolla på TV, sova själv. Om och om igen. Så igår hade vi TV-förbud och gjorde alltså denna utflykt istället, skitkul! Sen blev det kanske lite väl sent men det gick ju fintfint ändå!



  
  
  

 


Imorgon bär det av mot Helags! Vi ska då göra premiärturen i tält hela familjen, två nätter dessutom. Jag hoppas verkligen att Mirabelle sover bättre än vad jag gör i tält. Fy, hatar egentligen det men jag älskar att vandra och för att få ut det mesta av en vandring så krävs tält. Vi använder onsdagen för att nå foten av Helags, sen ska vi bestiga Helags på torsdagen och äta middag på stationen, sen går vi hemåt på fredag. Ska bli grymt roligt och jag hoppas vi får hyfsat väder så vi ser några vyer, speciellt från Helags som ju faktiskt är 1795 möh så vi rätt väder kan vi nog se både långt och vackert så att säga. Nu ska snart Mirabelle sova och då ska jag och Pontus packa. Lite trixigt blir det så vi bara kan använda en ryggsäck då en av oss ju bär Mirabelle. Det blir jag som bär henne iaf, det blir ca 15 kilo 20 kilo och Pontus kommer bära lite över 20 förmodligen då han ju ska bära tält, sovsäcka, kök, mat etc... Inget onödigt får tas med men det blir en hel del ändå. Vi måste ju bära med oss både rena och smutsiga blöjor med, haha!

Ska bli spännande att se hur det går. Kommer hon lessna på bärryggsäcken, kan hon sova i tältet, kommer hennes myggmedel vara tillräckligt effektivt, kommer det spöregna, kommer jag att få psykbryt på knott, kommer jag orka bära Bella tre dagar...? Det får gå hur det går för i fjällen kan ingen höra dig klaga! ;0)

Kommentarer
Postat av: Maria

ojojoj, att ni orkar.... haha!

Ha det så härligt och hoppas på sol!!

2009-08-26 @ 13:11:53
Postat av: Jennie

Ha en härlig helg i naturen! Vi är sugna på att komma å hälsa på er i höst, hur ser det ut för er? Uppbokade varje helg eller kan ni klämma in oss?!

Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback