Julen 2009

Eftersom jag jobbade både dagarna före och efter julafton så blev det en kort jul för oss. Vi åkte till Östersund och Pontus föräldrar på morgonen den 24:e och åkte hit till Funäs och jobb igen på morgonen den 25:e. Men det var ändå värt det, på alla sätt! Vi hade en lugn, mysig jul med Pontus föräldrar och lillasyster. Julbord, tomte (farfar såklart!), godis och nötter i mängder, lite TV...Ja, som vanligt! Dock första gången jag inte träffade min familj på julafton på 26 år! Haha, man börjar bli vuxen nu =)



Julbordet intogs tidigt, dels för de svältande resenärerna från Funäs respektive Åre (Lotta) men också för Bellas skull. Det var en mycket lyckad strategi!


...För efter lunch och lunchlur kom tomten och då var Bella pigg och glad och inte ett dugg rädd. Tror dock hon genomskådade farfar?

 
Hoppas tomten hade bra timersättning för det tog sin tid att dela ut alla klappar.


Bella fick ytterligare en Teletubbiesfilm och två figurer och det blev såklart succé. Mormor och morfar skickade en film med post någon dag tidigare så nu har vi iaf fyra filmer att få runt på, thank god


Mina kärlekar!

Idag har Bella varit sjuk, närmare 40 graders feber så det har varit en stillsam innedag förutom en vagnpromenad. Trist då både jag och Pontus var lediga men det är ju bara så! Hoppas hon blir frisk till nyår för det finns planer på att fira i Vemdalen med kompisar. Är ledig precis som över jul, alltså bara nyårsafton men börjar 11 på nyårsdagen och det är ju bara 10 mil så det kan det vara värt!

Hoppas alla haft en fin jul!


Kommentarer
Postat av: Maria

vilken härlig bild, den sista på Bella o Pontus!

2009-12-27 @ 20:48:39
Postat av: Elleonora

Ja, verkligen fin bild på dina kärlekar! :)



Jättefin klänning lilla fröken har på sig, hon har verkligen blivit en stor tjej nu! Läskit vad tiden går fort, Edwin är ju snart 5 månader! :) Så nu kladdas det hej vilt med smakportioner här hemma, vilket han älskar, speciellt med alla fingrar i munnen samtidigt.



Sköt om er i härliga Härjedalen! :) Kram!

Postat av: johanna

Teletubbies säger du, här är vi mer inne på Lazytown och det är faktiskt riktigt vidrigt! Dom sjunger sånger av typen "man får inte svära! man ska röra på sig! man ska vara glaaaaad!" dvs rätt frikyrklig stämning i vårat hem när Rutan sätter på DVD:n. Hoppas hon inte blir FÖR påverkad...

2009-12-29 @ 19:08:54
URL: http://johannaijakan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback