Hemmagjord succé!

Mirabelle skyr som bekant potatis värre än hinhåle själv varför vissa av Pontus tidigare försök att göra hemgjord barnmat inte har fallit i god jord hos unga fröken Bäckström. Nu är däremot trenden vänd! Efter att ha listat ut att Bella med största sannolikhet, likt mor sin, är en tomatjunkie så har nya försök gjorts som varit mycket framgångsrika! Här kommer ett recept:

Kyckling med nudlar, rotsaker och tomat

1 kycklingfilé
äggnudlar
4 morötter
1 stor palsternacka
passerade tomater
oregano
basilika
olivolja

Stek kycklingfilén i ugnen utan kryddor och fett. Koka morötter och palsternacka. Koka nudlarna. Skär upp kycklingfilén i små, små bitar och lägg i en bunke. Dela morötterna och palsternackan i bitar och lägg i bunken. Dra isär nudlarna i mindre bitar och lägg i bunken. Tillsätt en skvätt olivolja, några matskedar tomat, oregano, basilika och eventuellt en liten skvätt vatten. Kör med mixerstav, lägg på burk och in i frysen!



Hoppas det väl ska smaka!
Pontus

Kommentarer
Postat av: Susanne

Hej!



hörde att ni hade trevligt när Anki och Lasse var uppe och hälsade på, vilken otroligt fin bild på Bella hon är ju bara så söt. Jag var i Göteborg Tisdag-onsdag och det var 15 minus...brrr då kan man snacka om kallt!

Ha dé bra allihop och kram på er!

2009-02-19 @ 12:37:38
Postat av: Farmor Marie

Alltså, de där ögonen går till och med rätt igenom kameran. Jag blir hypnotiserad, måste tvinga mig att klicka bort bilden, haha! Gullunge!

2009-02-19 @ 13:19:11
Postat av: Anonym

Hej, hittade din blogg av en ren slump. OCH GUD SÅ VACKER DIN DOTTER ÄR! Vilken bild! Underbart!

2009-02-23 @ 14:48:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback