After ski-premiär!

I eftermiddags var det så dags för Mirabelles allra första After Ski! Vi var i Ramundberget kring 13.30 så Pontus åkte typ en timme medan jag gick med Mirabelle i vagnen. Jag kände inte alls för att åka idag och det var nog lika bra för Pontus sa att det var hårt i backen och att det var riktigt kallt trots bara åtta minus, men kyleffekten av vinden är ju rejäl. Strax efter 14.30 gick vi in på Rudolf, och tur var det för det fanns knappt några bord kvar! Jättekul att det var så mycket folk en helt vanlig lördag. Jag åt tacotallrik och Pontus åt baby ribs, jättegott båda rätterna. Jag slog på stort och drack en starköl men Pontus som ju körde drack lättöl. Efter vi ätit upp beställde vi in varsin lättöl och satt och smuttade, vi är ju båda sjukt förtjusta i folköl och lättöl är fint det med! =) Mirabelle åt nästan en halv banan och verkade nöjd med det, fast att vi tänkt ge henne ersättning med. Lagom till vi ätit upp började då själva After skin, det vill säga coverbandet började spela! Det var Musikpoliserna, som för övrigt är från Sundsvall, och de var grymma! Massa kända rocklåtar som vi alla kan, dock överaskade de lite med ett U2-medley, kul!


Precis innan första trumslaget satte vi på Mirabelle kåporna och hon reagerade inte ens, haha. Sen satt hon först i mitt knä och var sitt vanliga lugna och nöjda dag. Då hon fick stå i knäet och jag guppade lite och sjung med skrattade hon faktiskt, så hon tyckte nog det var rätt skoj! Det var tre andra barn på After skin med och alla hade kåpor. Det är verkligen ett måste för musiken var verkligen hög. Efter en stund fick hon vara med Pontus och då ställde han sig upp och då tittade hon väldigt intresserat på scenen. Vet inte om det var lamporna eller musikerna men intressant var det iaf! Mirabelle var väldigt intressant för andra After Ski-besökare; hon fick många leenden och "gullanden" av okända, kul. Efter halva konserten blev dock gumman dödstrött (ljud,- ljus,- och hörselintryck till tusen) men då hon somnade trygggt i pappas famn trots allt liv.
   


På vägen hem åkte vi till OK och köpte smågodis och maggot. Haha, det senare är tills imorgon då vi ska pimpla. Tror Mirabelle ska få ha på sig sin riktiga overall då så kan hon få komma upp en stund om hon lessnar på vagnen. På senaste tiden har hon inte alls sovit lika länge i vagnen som hon gjorde förr, hon vaknar fast vi går. Men iofs så sover hon generellt sett lite kortare stunder, men fler. Hon sover 3-4 gånger/dag, kanske max en timme varje gång. Men hon får göra precis som hon vill för hon sover fortfarande perfekt på natten. Somnar mellan 20.30-22.30, ammar någongång mellan 6-7, somnar om och sover till typ 8-9. Hon ammar ju bara då och så innan hon somnar för kvällen nu, och det går jättebra. Gröt och banan är favoriten men blandar man ut "riktig mat" (typ dillkött på burk) med dessert så slinker det oftast ner med. Stora tjejen!


Kommentarer
Postat av: Hanna

haha vad söt somnade till det ljudet. Då fungerar verkligen kåporna. Hoppas vi kan ses till veckan då trevlig lördag

Postat av: Elleonora

Va söt hon är lillgumman:)





Du... vad heter barnstolen jag ev kunde låna?

2009-01-18 @ 09:13:29
URL: http://elleonora.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback