En liten pimpeltur

Idag var vi nere på sjön och pimplade. Eller, nja. Pontus var den enda som höll i ett spö och han höll väl ut knappt en timme på isen, sen blev det gråa och kalla vädret lite väl grått och kallt så vi drack kaffe och sen gick vi hem. Men skönt ändå att vara ute två timmar iaf!

    
 

Sen har vi myst med Bella mest. Lekt och läst sagor. Det senare trodde vi skulle resultera i en skön eftermiddagslur för lilla fröken men inte idag. Det har ju annars funkat bra senaste tiden; några sidor HC Andersen och sen har hon slocknat. Efter några försök med Trollmor och lite bärande av Pontus gav vi upp och la henne i babygymmet istället. Där ligger hon nu nöjd och hånglar med Laban och c:o. Dumt att försöka söva en bebis som inte är tillräckligt trött kanske. Men hon visade tecken på trötthet; gnugg i ögonen och lite gnäll. Jaja, nytt försök snart igen!

Ikväll ska vi (läs Pontus) laga älggryta. Ska bli gott, speciellt i det gråa och kalla vädret. Pontus är ledig imorgon med, så skönt!

Kommentarer
Postat av: Hanna

På tisdag kommer snickarna så då behöver vi nog vara med lite och visa vart allt virke är. På torsdag skulle fungera tror M jobbar då hoppas vi få vara friska

vi höres i vekan då.

Postat av: Elleonora

Jorå... kanske hinner med det också, åker upp tidigt på fredag morgon. Men jag hör av mig om vi kommer bort. :)

2009-01-19 @ 21:11:09
URL: http://elleonora.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback