Härlig utedag!

Idag har hela familjen varit vid Funäsdalsberget och varvat skidåkning med promenad. Helt oplanerat så var ett annat par, som även dom har en liten tjej, också där så vi hade sällskap mest hela tiden även om vi turades om att åka. Föret var kanon men det var lite kallt, trots rätt ok grader (7 minus) men kylan vi upplevde berodde nog på en envis tjock dimma som låg över toppen hela dagen. Mirabelle var iaf helt opåverkad av den då hon låg och gosade i vagnen i sin tjocka fina overall med dubbla underställ under. Japp, lager 1,2 och 3! Allt från Polarn och Pyret, tack mamma! =)


Pontus och Mirabelle på väg ut.

Vi var inne och fikade också och då åt Bella lunch. Hade med mig en halv burk + lite dessert men hon verkade mer hunrig så hon fick flaska med, nästan en hel åt hon. Så nu måste vi öka maten, är ju inte meningen att hon ska bli mätt på ersättningen längre nu då hon äter så bra.


Jag på toppen. Lite kyligt som sagt, rimfrost på mössan!

  
Solen kom aldrig igenom men ack vad vackert det var ändå.

Efter vi kom hem fick Pontus ett ryck och grejade massa med tvätten så jag bestämde mig också för att vara duktig så jag ringde kommunen och frågade om dagisplats. Helt overkligt, men kvinnan tyckte att det var jättebra att vi ringde tidigt så de kunde planera för barngrupperna. Blir ju en hel drös som kommer börja nästan exakt samtidigt förmodligen. Fick tipset att ringa redan nu av en annan mamma i byn och kvinnan på kommunen tyckte att vi skulle hälsa fler föräldrar att göra detsamma så får väl göra det då. Hon skulle iaf skicka blanketter till oss och då vi skickat in dom skulle det väl vara klart, bara att hoppas att hon får plats här i byn, men det lät så på kvinnan jag talade med. Bella kommer börja på dagis i januari 2010, dvs 1 år och 5 mån gammal. Blir nog alldeles lagom! Men det känns lååångt borta, men snart är vi väl där! Nervösa och stirriga på första inskolningsdagen, haha.


Mirabelle hjälper pappa att vika tvätt!

Kommentarer
Postat av: Carro Liliequist

Men hon är ju för söt, lilla tösen!!

2009-01-27 @ 19:01:24
Postat av: Lina

Men va kul att du läser Carro, och ännu roligare att du kommenterar! =)

2009-01-27 @ 19:50:44
Postat av: johanna

Dagisplats var typ det FÖRSTA våran BVC-sköterska började babbla om vid premiärbesöket till barnavårdscentralen. Ungen hade knappt lämnat livmodern och redan ska den placeras i dagiskö! Haha, fast så långt har vi icke kommit ännu, trots hennes tjat. Men planen är att Ruto också ska börja i januari 2010.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback