Lilla familjens dag

Idag var Pontus ledig, så kul att vara alla tre hela dagen! Vi började med att sova till 9.20 (jo, Bella åt 07) och även om jag kände mig utvilad så var jag också förvirrad då jag hade en känsla av att Bella vaknat och varit jätteledsen vid 01 och att jag hade lyft henne till vår säng för att trösta. Då jag berättade det för Pontus såg han väldigt frågande ut och sade sig inte veta något om detta. Då blev jag lite fundersam; han sover ju djupare än Törnrosa men om Bella, som jag ju minns det, hade gråtit, så borde han ju faktiskt vaknat. Han mindes dock att jag gett henne nappen vid 05, och då var hon ju relativt tyst....Hm, jag misstänker att jag drömt om det där vid 01, haha. Men vid 07 åt hon iaf, det vet jag, och sen fick hon sova klart i vår säng. Det hör absolut inte till vanligheterna då jag har svårt att sova med henne så nära, men jag var trött och frusen och orkade inte ta av mig täcket och lägga henne i sin säng. Men det gick faktiskt bra att sova med henne de där bonustimmarna, lite mysigt att vakna alla tre så nära med. Men det gör vi ganska ofta ändå, tar henne till vår säng på morgonen och gosar med henne innan vi kliver upp.

Våran dag ja, jo, vi kom ju faktiskt upp ur sängen såsmånigom och vid 11 var vi vid Funäsdalsberget. Jag började åka och Pontus gick en promenad med Bella i vagnen. Jag åkte slalom och det kändes ok, men inte alls så bra som på nyårsdagen. Tror jag var lite osäker för att jag åkte helt själv. Liften var också läskig. Stod nog lite felplacerad, som Pontus påpekade då han observerade mig, haha. En meter eller så fel, men jag kom upp iaf, och ner! =) För att slippa släpliften tog jag mig till korgliften, och bara det, att åka ensam "genom" ett system, är en big thing för mig! Att sen också åka korglift är nästan otänkbart i min förvirrade neurotiska hjärna men jag gjorde det! Då jag stod i kön insåg jag att jag hade att välja på att åka ensam eller att åka med tre små ligister, eller nej de var säkert jättesnälla, men de var tre killar i åldern 8-12 och alla hade de coola kläder, skidor och hjälmar och de pratade skånska så lite läskiga var de allt! Men att åka ensam kändes ännu läskigare så jag åkte med dem och det gick bra, haha. Pontus åkte två åk men sen var vi nöjda och gick hem och duschade innan vi begav oss ner till byn. Vi lunchade på ett av fiken och satt och hade det gött medan Bella sov i mitt knä, skönt att hon kan det igen! Sen gick vi och handlade mat och nu på kvällskvisten har vi bara tagit det lungt: tv, dator, telefon och massa Bella överallt och hela tiden såklart.


Just ja! Efter ett litet tips från min fina vän
Hanna så lyckades vi idag få Bella att äta säkert två matskedar majs- och potatispuré! Tipset var att ge det till henne kallt och att blanda i katrinplommonspuré. Vi hade ju mango öppnad så vi tog det istället och hon åt, gärna och "mycket"! Tack för det Hanna!

Kommentarer
Postat av: Elleonora

Nemen... vikken fin body hon har på dig :)



Hoppas ni har det bra. Men det verkar ju så.

Kram kram.

Postat av: Hanna

Men vad bra att det fungerade även för henne!

Kram kram

Vi höres om fredagen givetvis vill vi komma på lunch och om Trisatn sover ute so smittar han inte någon kram kram

2009-01-07 @ 21:25:22
URL: http://www.blandvarckrafjall.blogspot.com
Postat av: johanna

jag har bara åkt slalom en eller två gånger i livet och det jag minns bäst är hur jag lyckades trassla in mig i liften...haha! usch! dessutom var jag 14-år och då är ju allting sjukt pinsamt. efter ett tag gav jag upp och spenderade dagen med att äta pommes på fiket istället, mycket säkrare!

2009-01-07 @ 22:27:02
URL: http://jo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback