Time management

Pontus jobbar delad dag idag, alltså 9-12 och sen 18-23. Igår bestämde vi att jag och Mirabelle skulle varit på promenad innan han kommer hem, eftersom vi ska ägna jobbpausen till att städa ut julen. Så därför skulle det passa bra om Mirabelle fått lite luft och sovit skönt innan hon ska ligga in gymmet/åka bärsele medan vi jagar dammråttor. Den planen verkar hänga lite löst nu för Mirabelle sover fortfarande. Skumt, men det gör hon. Hon var iofs lite speedad igår så hon somnade inte förrän 00.00, efter vi gett henne en liten hut ersättning i vår säng. Men hon åt vid 08, då Pontus klev upp. Hon äter alltid första amningen i vår säng så jag somnade till och vakande igen 9.30 men Mirabelle sover som sagt fortfarande. Jag tänker inte väcka henne för jag antar att hon kompenserar gårdagskvällen. Då hon vaknar ska hon iaf få lite gröt och ersättning och sen hinner vi ju kanske med en liten promenad iaf innan Pontus aka städpatrullen kommer hem.

Ska bli så skönt att städa bort julen. Vi har ju inte så mycket, men granen och lite småsaker. Adventsstjärnorna ska dock få vara kvar hela januari för de är de finaste fönsterlamporna vi har, haha. Vi har haft samma fönsterlampor sedan vi flyttade ihop 2003. Vi har iofs köpt några fler men likadana, Ikeas små "Skyar". Fina och enkla men jag börjar bli lite sugen på nya. Vill även ha nya gardiner i köket, vita hissgardiner har jag tänkt mig. Det får bli till våren, då ska jag även köpa massa levande gröna växter! Nu har vi fejk buxombollar (heter de så?) och orkidéer men de flesta av orkidéerna har blommat ut för tillfället så det ser lite trist ut. Men till våren som sagt!


Kommentarer
Postat av: Elleonora

Just nu har jag bara det lite jobbit på mornarna när jag ska stå och jobba. Lite svårt med koncentrationen. Och sen vaknar jag tidigt vissa mornar och kan inte sova pga illamående. Men vad gör de... Så länge "plutten" mår bra! Det är ju värt det! =)

Postat av: Hanna

Hejsan

Tristan är inte bättre. Vi skulle aldrig orka med att veta att vi smittat Bella med detta så vi får ta lunchen någon annan dag. Vi ska på HC i morgon och kolla upp han. kram kram och hoppas vi kan ses nästa vecka!

2009-01-08 @ 18:59:19
URL: http://www.blandvackrafjall.blogspot.com
Postat av: Pontus

Tihi! ;0)



http://www.bolagsverket.se/dokument/pdf/infomtrl/9.pdf

2009-01-08 @ 20:20:43
Postat av: Pontus

Tihi! ;0)



http://www.bolagsverket.se/dokument/pdf/infomtrl/9.pdf

2009-01-08 @ 20:21:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback