En vanlig pappa-dotterdag

Here goes!

Här kommer ett första inlägg med glimtar ur den nuvarande pappa-dotter-tillvaron då mamma Lina jobbar. Först av allt bör det sägas att det går jättebra. Det kanske roligaste med det hela är att Bella inte på något sätt tyckt att det varit konstigt att Lina är borta på dagarna, hon verkar inte ens reflektera över det. På kvällarna när Lina kommer hem märks det dock; Bella är långt mer kvällsklängig på henne än vad hon någonsin var på mig när jag jobbade (det verkar dock ligga väldigt i tiden nu då hon har blivit lite knöligare på kvällarna överlag, hon vill ju BARA somna i vår famn i soffan nuförtiden, no more godnattsaga och sedan sova direkt i sängen).

Vädret i Funäs har väl kanske inte direkt varit det bästa hittills. Vi hade ju, likt övriga Sverige, en värmebölja i juni, men sedan dess har det regnat något i princip varje dag, så det har blivit mycket Duplo-byggande, gåträning med gåvagnen, otroligt många Vänner-avsnitt (så många att jag oroar mig för den pappalediga hösten; jag har haft lite mindre än halva semestern och är redan på femte säsongen, vad blir kvar till hösten att se tro?) och utehäng så fort chansen har getts. Cyklande och djurspaning är en klar favorit när tillfälle bjuds.


Bella har fått span på hästarna som går på sommarbete nere vid sjön. "Titta!"


Glass- och kaffepaus hos mamma på Café Loftet. Ja, Bella gillar glass. Bad parents.

   
Bella hänger på Risnäset.

Kommentarer
Postat av: Maria

kul med pappablogg! fortsätt med det!

2009-07-15 @ 19:56:05
Postat av: Sophia

Kul med lite pappablogging.



Nora är också extra mammaklängig nu trots att det är pappa calle som är hemma mest. Och det här med att somna själv är inte heller populärt längre. Nora somnar också i vår famn, och vaknar gärna på natten för att få sova hos oss. 2 bäbisar med samma beteende, det borde väl få kallas en fas, och de brukar ju gå över... right?

Postat av: Pontus

Absolut! Det sista som överger en småbarnsförälder är hoppet! ;0)

2009-07-16 @ 09:55:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback