Några underbara dagar i juni

 
 

Midsommar firades i Östersund hos Mirabelles farmor och farfar.
Högtrycket låg och väntade men under fredagen var det ändå dunväst som gällde på besöket på Jamtli.

Jorå, vi hade jättetrevligt även om de ser lite bistra ut.



  
  

Hemma i Sundsvall gjorde jag bara roliga saker! Vädret var (och är) gudomligt och mamma tog semester mån-ons och pappa på onsdagen så då var vi ute på Skatan och åt lunch. Sen så var vi på stan, åt glass, åt jordgubbar, satt ute, grillade, var med Bellas kusiner...Myspys all the way!
Och just ja, tåget blev inställt så jag och Bella åkte buss. Haha, efter allt bestyr. Men det gick bra och vi åkte tåg tillbaka till Östersund vilket var en dröm. Vagnen vi lånade av Bia var kanon  =)



  

Marcus och Maria gifte sig ju 090627 och det var ett fantastiskt fint bröllop, såklart!
Vi hade så jäkla kul från 15.00 till 03.00, hela tiden verkligen. De hade ju ordnat med buss från och till stan och på natten hem fick alla en Apotekspåse fylld med; plopp, 0,5 l vatten, resorb och alvedon. Haha, vilken avslutning på en även i övrigt perfekt planerad och fantastiskt trevlig tillställning då alla hade grymt skoj, inkl brudparet som slappnade av och, enligt egen utsago, "hade den bästa dagen i sina liv".




Imorgon är sista jobbdagen innan en fyra dagars ledighet! Vi ska bada, vandra, städa, ha grillbjudning...Ja, ha skoj och göra liiite nytta. Ska bli så kul at få vara med familjen hela dagar. Nu den här veckan har jag jobbat typ 10-18.30 så då jag varit hemma har Bella oftast varit gnällig och trött vilket varit trist såklart. Därför ska det bli så kul att få vara med henne hela dagar igen. Lill-Choppa står nu hela tiden (mot saker), har den sjunde tanden på gång, börjar få lite kalufs, säger "titta" och pekar på allt, säger ma-ma-ma-ma/pa-pa-pa, vill inte sova förrän tidigast 21 och somnar alltid i en famn, äter massa vanlig mat, dricker faktiskt lite vatten både på sked och ur flaska och är såklart världens finaste rent allmänt!

Kommentarer
Postat av: Maria

Ja det var det verkligen, en av de bästa dagarna i livet! och extra roligt eftersom alla gäster också trivdes. Hoppas det går bra att jobba för dej, och för Pontus att vara pappaledig. Vi saknar dock er här hemma!!

2009-07-03 @ 20:46:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback