...lite för smidigt

Ja, för då Bella så praktiskt somnade vid bordet idag så sov hon bara cirka 20 min i sängen innan hon vakande och stod upp då jag kom in. Suck. Så jag fick sätta mig i fotöljen i hennes rum och då somnade hon om. Var faktiskt supermysigt och jag ångrar bittert att jag efter en halvtimme eller så fick för mig att hon höll på att vakna och det bästa vore att lägga henne i sängen igen. Eh, jo men visst, eller? Nä, sekunden hon hamnade på madrassen vaknade hon och tänkte inte sova mer. Nä, det blir nog utesov oavsett väder och status i framtiden. Eller vad säger du, Pontus?


I eftermiddag hade jag en supermysig fikadejt med
Hanna nere på byn, på Villan. Det var så mysigt att få sitta bara vi och prata om allt och inget. Med risk för att låta som en biologist, men jag tror många tjejer har ett sånt behov? Ett annat skällord bland vissa feminister är ju egentid men det fattar jag verkligen inte. ALLA ska ta sig egentid, oavsett vad det innebär. Datortid, TV, träning, fika, krogen, kurser. Allt är bra om det inte går till överdrift, eller att bara en part tar egentid. Självklart ska man ju prioritera sin familj men som idag var jag verkligen så less på att bära omkring Bella på armen iförd mysbyxor, linne utan behå och en stor herrmunkjacka. Så skönt att få sätta på sig fina kläder och komma ut lite! Så tack för det Hanna! =) Och jag har faktiskt fortfarande på mig fina kläder så det blir en win-win, för hur ofta har jag på mig nåt annat än myskläder efter kl 18 hemma, haha.


Nu lägger Pontus Bella och jag ska tända massa ljus och knäcka en öl. Egentid, haha.


Kommentarer
Postat av: Hanna

Tack själv vännen! Alltid skönt att komma ut, jag är verkligen kass på egentid eller nja jag har ju datorn som tar upp tok för mycket just nu. Jag är väll snarare eller vänta jag har varit emot just egentid pga att familjen går först osv... men nu vet jag bättre;) jag har nog egentid oftare än jag trott och nu är det verkligen Marcus tur för han har tagit såååå stort ansvar när jag legat helt däckad....

Vore super om Bella mår bättre i morgon och ni vill/orkar hänga lite ingen blir gladare ä barnen och jag. Och som jag sa om våra barn blivit smittade så var det innan bella blev sjuk så om bella orkar och så så vill jag jätte gäran ha er som sällskap.

kram kram och ÖL det lät ju super gott, får väl ta vatten jag;)

Postat av: Jennie

Håller med om att egentid verkligen är viktigt, även om jag mer än gärna är med Wilma när jag väl är ledig, men en kväll i veckan behöver man göra nåt för sig själv! Om så bara ta en promenad ensamen.

2009-11-17 @ 20:15:14
URL: http://jennie77.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback