I ett vinterland

Idag har vi varit med grabbarna Loo + pappa Marcus. Mamma Hanna jobbade men vi hann träffa henne en liten stund innan vi åkte hem. Men innan hemfärden hann vi med innelek, lunch, sovning ute för de två minsta, snögrottebygge, snowracer etc... Kul!

   

Fina Vince i snögrottan / Fina Pontus i snögrottan (jo, lite trångt blev det) / Mirabelle och Vincent åker snowracer / Vackert


Väl hemma gjorde Pontus en supergod lasagne med fetaost i som en trött och hungrig familj åt med glädje. Till kaffet hade vi sällskap av Johanna och Jocke som var här för att låna vår extrabilstol då de skulle transportera en pappa + son från Falkenberg och hit, typ. Ja, självklart fick de låna den då vi ju inte behöver två förrän jag börjar jobba. Bella var hur trött som helst och för att hon skulle orka det lilla sista innan hon skulle lägga sig tog jag av henne alla kläder och blöjan. Av någon anledning blir hon glad och pigg då hon får vara naken, så har det varit sedan hon var pytteliten. Efter en stund hörde jag ett bekant ljud; jodå, locket på blöjhinken. Jag gick till badrummet och där stod minsann vår smarta 1-åring och pulade ner kissblöjan som hon burit på! Men jag blev lite ställd om jag skulle berömma henne eller inte då hon ju i vanliga fall inte får öppna locket just för att det är använda blöjor där, haha. Jag mumlade nåt "men va duktig du är" utan att vara alltför exalterad, men det var jag ju såklart. Herregud vår lilla bebis!?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback