Lekparken + dagis

 
Hallå? Hej!

 
Poserar och spanar på dagisbarnen (miljöträning!)

 
Tittut! Nä, Bella är ingen hejare på det här med rutchkana. Hon ligger ner mest och ja, då slår man huvudet ibland, dock inte detta åket.


Appråpå dagis; Bella har fått plats från början av december! Planen var ju från början att skola in henne efter jul och allt men det var ju då vi fortfarande trodde att Pontus skulle vara helt ledig nu i höst. Som det är nu jobbar han ju 50 % och jag kommer börja jobba på Ramundberget innan jul nångång så då måste ju Bella vara redo och klar för dagis. Om jag jobbar vardagar i november redan så löser vi det med Pontus schema och vänner (känn er träffade Hanna och Marcus), det löser sig! Skönt iaf att det gick så lätt att få ett tidigare startdatum på dagis, och att vi fick plats i byn för den delen. Ska bli mycket spännande och lite nervöst. Hon känns ju väldigt liten men hon har lärt sig så mycket på kort tid så hon reder sig nog!



Kommentarer
Postat av: Hanna

men vilken avdelning blev det då?



klart bella ska häga med oss=)

2009-10-15 @ 21:12:52
Postat av: Sophia

Bella kommer fixa dagis galant :).



Här i Jönköping är det milslånga köer till dagis så man får vara glad om man får plats nånstans i överhuvudtaget. Som du säkert läst på min blogg så fick vi inte det dagis som vi ville ha till Nora, utan står fortfarande och velar gällande om vi ska chansa på dagmamma i stället. Svårt. Men det blir nog bra tills slut.



Trevlig helg!

Postat av: Jeanette

Spännande med förskolestart! Det kommer säkert gå strålande :-). Trevlig helg!

2009-10-16 @ 17:47:31
Postat av: Lina

Jeanette; ja just ja, förskola ;)

2009-10-16 @ 20:19:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback