Spontantripp till Östersund

Då vi vaknade i måndags var det så tyst och tomt i lägenheten efter besöket i helgen att vi kunde känna lappsjukan komma krypande, haha. Närå, men det kändes trist så vi bestämde oss för att ta en sväng till Östersund. Vi bor och äter ju gratis hos Pontus föräldrar så det är ju ingen stor utgift egentligen. Vi kom fram vid 14 och då hälsade vi på Marie på jobbet innan vi åkte hem till dom och gav Bella mellis och började planera middag. Vid 16 kom Claes och Marie hem och då lekte vi med Bella, Pontus och hans pappa planerade skidresa och efter Bella knoppat åt vi en supergod middag! En bouillebasse med räkor, lax, vitfisk, musslor, saffran, lök, matlagningsvin och ris. Sååå sjukt gott!

Sen sov vi gott och tur var väl det för gårdagen bjöd på massa action! Efter frukost gick vi till Djungelhuset (rekommenderas!) och shit va skoj hon, och vi, hade där! Det är en stor lagerbyggnad typ med en gigantisk klätterställning, två hoppborgar, ett miniland (0-4 år med mjuka, låga saker), pingisbord etc. Sen finns det ett café där också med micro och typ 100 barnstolar. Perfekt! =) Bella är ju egntligen för liten för klätterställnignen men då det var så lite folk tog vi med henne runt alltihopa så vi åkte långa rutschkanor, klättrade i tunnlar, kröp över hinder och massa annat. Jättekul men rätt jobbigt! Sen hoppade vi lite hoppborg och sen var det läge för lunch. Efter det var Bella så trött att det bara blev fem minuter till innan vi la henne i vagnen och hon somnade på typ en minut.


   
   
 


Vi hade också blivit hungriga så vi gick mot stan och bestämde oss för McD take away i Badhusparken. Det var så gott, ja vi kan verkligen länga efter det bara för att vi inte kan äta det här hemma, konstigt va? Vi njöt av solen och det sovande barnet över en timme innan vi gick hem till Claes och Marie och gjorde mellis till Bella och kaffe till oss. Sen gick vi ut igen och lekte en liten stund i Badhusparkens lekpark men då var Bella ganska less på allt lekande och ville mest bara göra ingenting. Vi gick hem, började göra mat och ganska snart kom Claes och Marie hem och då hade Bella en trött-gnällig-mammig-bär-mig-period som var rätt frustrerande så de tog med henne på vagnpromenad vilket var väldigt skönt, tack! Då de kom tillbaka var hon lite piggare så då åt vi allihopa ännu en god middag; grekiska grillspett med lammstek och lammkorv marinerade i bland annat lime. Till det serverades klyftpotatis, tzatziki, oliver och feta. Mumma!

Vid 19.30 tackade vi för oss och började åka hemåt. Bella somnade direkt och sov hela vägen. Pontus lyfte in henne och la henne i sin säng och sen sov hon till 07, sweet! Att åka då hon ska sova och sen bära över har funkat perfekt flera gånger nu så även om det innebär att åka i mörker är det så skönt!

Idag har Pontus jobbat och jag och Bella har varit borta hela dagen. Låste dörren 9.55 och låste upp 17.55! Först Kyrkis sen gick vi (typ sex km och bara uppför) hem till Hanna och Marcus och där lekte vi och åt och hade väldans trevligt om man bortser från att jag åsamkade blodvite hos Vicent, haha. Jag fick för mig att köra nåt sorts chicken race så jag slänger mig på deras fatboy rakt mot honom då han kommer gående med en leksak i handen. Hade kunnat funkat om jag fått mindre fart och Vincent vägt 50 kilo mer men nu var det inte fallet så det blev en krasch med läppen mot leksaken och blod och grin. Jag skämdes såklart och tyckte synd om Vincent men både han och Hanna och Maruc tog det väldigt lätt och bra, skönt! =)


Kommentarer
Postat av: Hanna

haha jag skrattar än av att se ditt försök att glida på golvet;) det gick ju bra inte någon tjockläpp bara lite blod inget att skämmas för herregud så mycket dom kraschar

kram kram och tack för i dag

Postat av: Anna

hejsan lina!

Gillar verkligen din blogg, och tänkte pigga upp mig genom o kika in o se vad ni hade haft för er. Men jag är alldeles för förbannad för att ens kunna göra det. Blir så upprörd över SD:s uttalande och "hot"mot muslimer, tänkte höra vad du har för åsikt om detta?

/en annars hängiven läsare!

2009-10-22 @ 10:22:00
Postat av: Lina

Hej Anna! Kul att du läser! Som du märker så har jag valt att helt låta min blogg fokusera på mitt familjeliv och därav nästan helt utelämna politiska diskussioner. Men min åsikt i SD-frågan är att dom nu på allvar har visat att deras historik som parti (med grund i "Bevara Sverige svenskt") ännu är levande i partiet; rasismen de stod för då är uppenbarligen inte så borttvättad som Jimmie Åkesson har velat få folk att tro.



Vidare handlar ju debatten nu om huruvida Aftonbladet har handlat rätt när de publicerat debattartikeln. Det tycker jag är en svår fråga. De får ju uppenbarligen ökat medieutrymme, vilket kan ge dom vind i seglen, men det ger också deras politiska motståndare något konkret att slå på - de kan bli citerade, refererade och allmänt hånade för vad de står för! ;0)



Hoppas att detta var tillräckligt och att du fortsätter att läsa om dagisbekymmer, skidåkning och Bellas sovrutiner!



Kram, Lina

2009-10-22 @ 10:40:00
URL: http://linalindstrom.blogg.se/
Postat av: ampelos

Ha en bra dag :)

2009-10-22 @ 10:53:53
URL: http://ampel.blogg.se/
Postat av: Ida Tallhed

Hejsan :)



Inne på min blogg kan du vinna en väldigt snygg och unik bloggdesign med dubbla menyer. De enda du behöver göra för att vara med och tävla är att komma in på min blogg och intressera mig av att läsa din blogg, motivera mig att besöka din blogg... MEN du får bara göra de med 6 ord. Är de något du undrar? läs här då: http://idatallhed.blogg.se/2009/october/vinn-en-ny-bloggdesign.html#comment



http://IdaTallhed.blogg.se

2009-10-22 @ 11:02:28
URL: http://idatallhed.blogg.se/
Postat av: CS - cybershots

fin blogg :)!

2009-10-22 @ 11:17:32
URL: http://cybershots.blogg.se/
Postat av: Martina <3

Roligaste sidan om du vill se hur din och din partners bebis kommer se ut..

Sidan är jättelätt att förstå och du behöver inte vara medlem

Ni måste ju bara testa om ni har fritid över :)

ni hittar den på min blogg.. http://martina86.blogg.se

2009-10-22 @ 11:52:29
URL: http://martina86.blogg.se/
Postat av: Jessica

Tja, bra blogg du har!

Gå gärna in på min blogg och tryck till om dagens åsikt, kram !



http://beeautiiiful.blogg.se

2009-10-22 @ 13:22:23
URL: http://beeautiiiful.blogg.se/
Postat av: mille

Låter som riktigt härliga och fartfyllda dagar! =) Och ni äter oliver nuförtiden minsann, trevligt! ;)

2009-10-22 @ 13:25:18
URL: http://bokstavligentalat.blogspot.com
Postat av: silly

va roligt :D! de finns ju inget roligare än o ta spontanresor och de blir lyckade :D!

2009-10-22 @ 17:36:55
URL: http://sillyhilton.blogg.se/
Postat av: emobloggen

EMOBLOGGEN ÄR IGÅNG IGEN, JO DET ÄR SANT.. HELA SVERIGES FAVORITBLOGG!

2009-10-22 @ 17:41:33
URL: http://emoofsweden.blogg.se/
Postat av: Maria

Mysigt med spontantripp! =)

Något spännande som händer i helgen då?

2009-10-22 @ 22:37:11
URL: http://catwalkqueen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback