Första snön

Idag kom då dagen vi väntat på,eh...? Hur som helst så har det alltså snöat idag, mest hela tiden faktiskt även om det i byn bara yrt omkring och inte lagt sig på marken. Fast på Skarvarna och andra fjäll runt omkring oss ligger topparna vita. Det är faktiskt rätt fint även om det känns tidigt. Men troligen smälter nog denna snö bort och så kommer det komma några till liknande "höstsprång" innan vintern, och snön, kommer på riktigt. Riktigt kallt har det varit med, max fyra plus och just nu kring 0. Tokblåser gör det med, trist för alla fina höstlöv som blir färre och färre på träden.

 

Ramundberget samt Anåfjället idag, 28 september 2009. Bilder från tillfjalls.se.


Idag har vi haft leklunch här med Totte + föräldrar. Vi inveg vårt sex år gamla våffeljärn så det blev en enkel men god lunch. Totte och Bella lekte fint = Bella var snällare än sist, även om de var lite trötta i omgångar. Hon sover ju oftast bara en gång/dag nu så även idag, så vid 19 var hon sååå trött. Efter en rejäl krasch rakt in i ett av få hörn vi inte har skydd på så var det ridå. Välling och gos i fotöljen i hennes rum och efter 15 minuter sov hon gott, skönt.

Nu väntar vi mest på Hollywoodfruar! =)


Kommentarer
Postat av: Pontus

Fram med vinterjackan och de nya täckbrallorna!

2009-09-28 @ 20:30:48
Postat av: Jennie

Nu har Richard ansökt om ledighet helgen 17-18 okt, så förhoppningsvis kan vi komma då!! Håll tummarna, skulle va så kul att ses snart. Kram från oss!

2009-09-28 @ 20:48:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback